Dragostea plutește în aer în această vară. Unele native vor avea parte de dragostea vieții lor și vor trăi experiențe unice. Iubirea le va ieși în cale și destinul lor se va schimba pentru totdeauna.

Vezi care sunt cele patru native care îl vor întâlni pe Făt-Frumos în această vară.Zodii iubirea vietii
Gemenii vor afla că dragostea era sub nasul lor

Dragostea ta era mai aproape decât ai fi crezut, dar nu ai observat-o până acum. Un eveniment la locul de muncă te face să privești cu alți ochi colegul acela simpatic. Mai mult, vei afla, încântată, că și el nutrea de mult timp sentimente pentru tine, doar că nu îndrăznea să te scoată la o cafea. Aflați că aveți multe lucruri în comun, iar el pare să te înțeleagă și să îți dedice tot timpul lui. Este începutul unei relații frumoase, care ar putea dura toată viața, scrie divahair.ro

Balanțele o vor lua de la capăt

După multe eșecuri, nu-ți mai vine să încerci din nou, dar o posibilitate romantică se ivește și îți oferă tot ce nu credeai că vei mai primi vreodată. Această persoană își canalizează toată atenția asupra ta, vrea să-i cunoști familia și are planuri serioase de viitor. Este felul astrelor de a-ți transmite că nu este nicicând prea târziu să o iei de la capăt și că nu trebuie să te mulțumești cu puțin. Este șansa ta de a fi fericită, așa cum meriți.

Capricornii își vor întâlni sufletul pereche

Toate acele idei despre suflete pereche ți se păreau povești pentru copii, până întâlnești pe cineva care îți dă lumea peste cap. Dincolo de atracția fizică, rezonați la un nivel spiritual și pare că ați fost meniți să fiți împreună. Este genul de relație care apare o dată în viață, transcende timpul și spațiul și îți dă șansa să guști adevărata fericire. Nimic din ce a fost nu se compară cu această nouă dragoste care ți-a fost scrisă în destin!

Peștii iubesc cu patimă

Când credeai că nimic spectaculos nu se mai poate întâmpla în viața ta și că ești de neclintit, se ivește o pasiune nebună. Această dragoste te face să lași totul în urmă și să guști din fericire, fără a te gândi la consecințe. Ești stăpânită de emoții puternice și nu te mai poți gândi la nimic altceva. Vrei să fii doar tu cu persoana iubită, departe de tot. Universul îți spune că este momentul să ieși din monotonie și să trăiești adevărata dragoste, la intensitate maximă.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *