Inca din luna iunie toate zodiile vor simti ca primesc vibratii pozitive, vor avea mai multa incredere in fortele lor si mai multa putere de munca.

Horoscop până în decembrie 2019

Berbec

De-a lungul verii, dragostea iti va aduce multe satisfactii si vei fi sprijinita de persoana iubita in tot ceea ce doresti sa realizezi.

Daca doresti sa iti intemeiezi o familie, ar fi bine sa te gandesti la conceperea unui copil inca din luna iunie.

In cariera este foarte important sa fii ambitioasa si sa urmaresti sanse noi la sfarsit de vara.

Oportunitatile vor aparea in august si septembrie, dar trebuie sa urmaresti un domeniu in care ai deja experienta.

Taur

Zodia ta va avea parte de noutati legate de situatia materiala si de calatorii.

La inceput de vara, astrele te ajuta sa faci un pas inainte in cariera si iti scot in cale cateva oferte de slujbe profitabile.

In lunile iunie si august, vei avea suficienti bani sa planifici o calatorie in strainatate, sa revezi prieteni dragi sau membrii de familie stabiliti peste hotare.

Cea de a doua jumatate a lunii octombrie poate fi o perioada tensionata la serviciu si nu este exclus sa apara probleme financiare pe care nu le vei depasi fara compromisuri.

Gemeni

Te vei bucura de stabilitate in cariera, lucru care se va reflecta si asupra situatiei tale materiale.

Mercur, astrul care guverneaza zodia ta, va incerca sa mentina un echilibru intre viata personala si obligatiile profesionale.

Incearca sa privesti dincolo de clipa prezenta, dincolo de orgolii si de ambitii.

Este bine sa nu te grabesti sa iei decizii categorice, daca simti ca esti iubita si respectata. Nu ezita sa iti urmezi inima, pentru ca orice umbra de indoiala va fi dureroasa mai tarziu.

Rac

Incea de-a doua parte a anului, vor fi foarte putine schimbari in viata ta. Ar fi bine sa lasi lucrurile sa evolueze de la sine, mai ales in familie.

Astrele vor fi mai generoase cu tine in plan profesional abia spre sfarsitul anului.

Si tot in iarna vei avea mai mari sanse sa faci o investitie pentru familie, de care va veti bucura ani de zile!

Leu

In decursul verii si toamna care urmeaza vei profita din plin de energia lui Saturn si vei beneficia de vitalitatea acestui astru pentru a depasi problemele.

In viata de familie, Jupiter reuseste sa iti scoata in cale lucrurile marunte si frumoase.

Fecioara

Dupa 1 iunie, te poti astepta la tot felul de noutati, situatii si schimbari din care vei avea uneori si de castigat, scrie stiriactuale.net.

In ceea ce priveste cariera, nu trebuie sa iti faci mari sperante. Ceea ce ai obtinut la inceputul lui 2019 ramane neschimbat si trebuie doar sa te implici mai mult pentru a atrage aprecierea sefilor.

Balanta

Ai toate sansele sa gasesti un loc de munca mai bine platit spre sfarsitul anului, in luna decembrie, sau sa avansezi datorita unor schimbari de personal.

Pana in iulie, programul tau de munca va fi foarte incarcat, iar proiectele personale mult mai ambitioase.

Scorpion

Pana in august, ar fi bine sa te concentrezi asupra sanselor tale profesionale si sa nu refuzi nicio propunere de a lucra peste program, daca esti platita si apreciata.

Chiar daca vei munci mai mult, nu va fi o perioada prea lunga si vei castiga mult din aceasta experienta.

In toamna anului 2019, se intrevede si posibilitatea de a pleca in strainatate pentru o perioada lunga de timp.

Sagetator

Daca te implici mai mult in proiectele de la serviciu si vii cu initiative inovatoare, vei avea parte de impliniri si, mai ales, de recompense financiare in cursul verii.

Pentru zodia ta, lunile iunie si iulie vor fi cele mai norocoase si cele mai profitabile, pentru ca atunci vei castiga cel mai bine de pe urma muncii tale.

Spre sfarsitul verii, astrele te pot ajuta sa faci un pas urias in cariera sau sa gasesti tocmai slujba pe care ti-o doresti de ani de zile.

Capricorn

In plan financiar, vei avea mai multe luni banoase decat in prima parte a anului si vei reusi sa strangi o suma importanta de bani pana la sfarsitul anului.

Daca esti singura, noiembrie este luna unei noi relatii, chiar daca aceasta va incepe timid.

Varsator

Poate ca este timpul sa inveti o limba straina pentru a avea mai multe sanse in cariera sau sa te reprofilezi pe un job de birou.

Castigurile se vor diminua in prima parte a verii, dar vei primi vesti bune legate de locul de munca in toamna anului 2019.

Sunt sanse mari sa te casatoresti.
Pesti

O buna parte din vara anului 2019 va fi una profitabila, in special pana in august.

Salariul tau va fi majorat si, chiar daca banii nu vor fi chiar atat de multi pe cat ti-ai dori, vei primi si alte beneficii pentru munca ta.

Daca vrei sa cumperi o locuinta sau o masina, ar fi bine sa inchei tranzactia la inceputul toamnei, deoarece puterea ta de cumparare va scadea din octombrie.

Urmeaza o perioada a distractiilor, al prieteniilor deosebite si al vacantelor pline de farmec. Vei avea mai mult timp si pentru copii sau pentru nepoti!


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *