Este oficial! Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărţit

Știrea despărțirii a apărut inițial în publicaţiile internaţionale People şi E!Online. Anterior, s-a scris că Irina Shayk ar fi părăsit casa de peste 3 milioane de dolari pe care o împărțea cu Bradley Cooper,scrie wowbiz.ro

Bradley Cooper și Irina Shayk au împreună o fetiță, Lea De Seine, care s-a născut în luna martie a anului 2017. Potrivit presei tabloide de peste Ocean, cei doi ar fi de acord pentru o rezolvare amiabilă a custodiei.

Bradley Cooper are o relație cu Lady Gaga?!

Apropierea dintre Bradley Cooper și Lady Gaga, care au jucat împreună în filmul „A Star is Born” a fost evidentă pentru toată lumea. Cu toate că Lady Gaga a spus că era vorba doar de a-și face treaba ca profesioniști, ce s-a întâmplat în ultimele luni atât cu Lady Gaga, cât și cu Bradley Cooper alimentează zvonurile că cei doi ar avea o relație.

Mai întâi Gaga s-a despărțit în februarie de logodnicul ei, Christian Carino, iar acum Bradley Cooper este oficial singur, după destrămarea relației cu Irina Shayk.

„Sunt un artist şi cred că eu şi Bradley ne-am făcut treaba bine. V-am păcălit pe toţi”, declara Lady Gaga la Jimmy Kimmel, întrebată despre natura relației cu Bradley Cooper.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *