Ana Maria Preda a transmis un mesaj emoționant pentru tatăl ei, chiar în ziua în care a împlinit 19 ani.

Ana Maria Preda a împlinit 19 ani, iar fanii nu au contenit cu urările de bine. Tânăra a ținut să mulțumească tuturor pentru urări însă a ținut morțiș să-i mulțumească și tatălui ei, care s-a stins în urmă cu doi ani și nouă luni, pentru tot ceea ce a învățat-o.

“Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru urările frumoase de ziua mea❤Timpul trece repede iar eu deja am ajuns la vârsta de 19 ani❤ Mulțumesc tuturor oamenilor care m-au susținut si mă sustin neconditionat! Desi tatăl meu a împlinit 2 ani si 9 luni de când a urcat în Impărătia Cerului îi mulțumesc lui pentru faptul că m-a învățat să fiu puternică si să-mi iubesc viața și pe Dumnezeu❤ Vă pup ❤”, a scris Anamaria Rosa Preda.

Ana Maria spune că a fost abuzată sexual de Nicușor Iordan

Ana susține însă că ar fi trăit clipe de oroare alături de cel care ar fi trebuit să-i fie tată. Nicușor ar fi început s-o vadă pe Ana Maria altfel decât ca pe un copil de 16 ani. Ar fi abuzat-o sexual… deși, apropiații cântărețului susțin că nu ar fi fost chiar un abuz, ci cu consimțământul Anei. Nicușor nu s-ar fi rezumat doar la momentele intime, ci chiar ar fi avut grijă să le filmeze. Lucruri care ar fi cunoscute de mai multe persoane apropiate cântărețului, scrie fabricatinromania.info

Mulți o acuză pe Ana Maria că a tăcut și a așteptat doi ani ca să-și ia inima în dinți și să le povestească oamenilor legii prin ce a trecut. Motivul tăcerii Anei e legat de faptul că ar fi fost șantajată de Nicușor că va face publice aceste imagini. Ba chiar ar fi pus-o să jure pe icoane și pe mormântul lui Aurelian Preda că ceea ce s-a întâmplat între ei nu se va afla niciodată.

”Important e să fie sănătoasă, să mă asculte, să mă însoțească în muzică și îi va fi bine. Ana Maria este ca și copilul meu și sper ca, astăzi, regretatul ei tată, bunul meu prieten Aurelian Preda, să fie bucuros acolo la ceruri”, spunea Nicușor Iordan.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *