Mihaela Rădulescu duce un trai de regină la Monaco acolo unde se plimbă într-o mașină de fițe. Relația cu Felix Baumgartner a întinerit-o pe fostul jurat al emisiunii Românii au Talent. Diva a făcut publică o fotografie în care apare plimbându-se într-o decapotabilă alături de iubitul ei. Pe lângă atitudine și stil, admiratorii au rămas mască atunci când au observat autoturismul, unul care valorează câteva zeci de mii de euro.

Mihaela Rădulescu a rămas indiferent de vremuri una dintre cele mai de succes vedete din showbiz-ul din țara noastră. Cu toate acestea, de mulți ani, vedeta s-a stabilit la Monaco, împreună cu fiul ei, Ayan, copil pe care îl are din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwarzenberg. Diva duce o viață scăldată în lux la Monaco, dar, în ultima perioadă are parte şi de o super poveste de dragoste.

Austriacul Felix Baumgartner, paraşutistul care a sărit din spaţiu îi înseninează zilele vedetei. Cei doi au ieșit la plimbare pe străzile din Monaco într-un bolid care costă nici mai mult, nici mai puțin de 90 de mii de euro. Rădulescu nu a scăpat ocazia și s-a lăudat în fața fanilor ei de pe o rețea de socializare cu viața de care are parte la Monaco. Vedeta a făcut publică fotografia în care apare alături de iubitul ei și de mașina de vis,relateaza stirimondene.fanatik.ro

 

 

Cei doi au dat o raită prin Monaco cu o super decapotabilă. „Bună dimineața! Și n-am visat, mie chiar mi se întâmplă :)”, a comentat diva de la Monaco pe pagina sa de pe o rețea de socializare. Postarea a strâns în doar câteva ore mii de aprecieri, în timp ce alți utilizatori au distribuit imaginea. „Ești foarte frumoasă și meriți un asemenea bărbat lângă tine”, „Meriți tot ceea ce trăiești, Mihaela”, au fost câteva dintre comentariile de care a avut parte Rădulescu.

Vă readucem aminte că Mihaela Rădulescu l-a cunoscut pe Felix Baumgartner, în octombrie 2015, cu ocazia unui interviu. Cei doi au aceeași vârstă, dar împart și pasiunile pentru sporturile extreme și mâncare sănătoasă.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *