Dacă aveți cearcane sub ochi, atunci trebuie să fi încercat mai multe moduri de a scăpa de ele: gheață, cercuri de castraveți, ulei de nucă de cocos …

Experții vă spun cum să faceți față celor mai întunecate cercane-8 pasi simpli

1. Identificați problema

Acest lucru este foarte important! Nu toate motivele pot fi eliminate. De exemplu, dacă cearcanele au o nuanță albăstruie, atunci vasele de sânge trec chiar sub piele. De-a lungul anilor, pielea devine mai subțire și devine vizibilă. Dacă cearcanele sunt maronii, poate fi crescută pigmentarea asociată cu o boală cronică, alergie sau expunerea la soare. Alte cauze sunt lipsa somnului, excesul de sare în alimente și chiar o predispoziție genetică.

2. Protejează-te de soare
Pentru a face acest lucru, cel mai bine este să aplicați crema cu SPF 30 și mai mult (și nu uitați să o faceți din nou!). Apoi, există șansa de a evita pigmentarea.

3. Folosiți strălucire
De regulă, conțin niacinamidă sau vitamina C. Ei bine, de exemplu, stimulatorii serici funcționează bine. Doar nu exagera!

4. Cumpărați o hidratantă sub ochi
Atunci vasele de sub piele nu vor fi atât de vizibile. Este bine dacă crema conține glicerină sau acid hialuronic și intră și în aceeași serie cu serul din punctul de mai sus.

5. Alegeți modelul potrivit
Multe sunt limitate la acest articol. Cel mai bine este să luați un antiderapant cremos decât lichid. Mai întâi, aplicați cremă pe zona de sub ochi, apoi – fondul de ten pentru machiaj și disimulant (cu o perie sau cu degetele). Nu-l smulge pe piele, ci atinge-l ușor cu degetele. La final, puteți pudra ușor pielea.

6. Alege machiajul
Este foarte important ca rimelul și dermatograful să nu contribuie la formarea cearcanelor întunecate. În caz contrar, nu numai că nu vei scăpa de problemă, ci o vei face mai evidentă.

7. Spălați-vă ușor fața
Dacă vă spălați machiajul cu mișcări violente, nu veți face decât să îl înrăutățiți. Încercați să atingeți această zonă cât mai puțin posibil, spălați-vă fața cu apă caldă.

8. Dormiți mai mult și mâncați corect
Acest sfat poate fi aplicat la orice (și numai pentru bine) și pentru a reduce cercurile de sub ochi, aceste acțiuni ajută și ele!


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *