Alexandru Arșinel a plecat la munte alături de soția sa pe care o îngrijește permanent, aceasta fiind în scaun cu rotile. Care este starea sa de sănătate.

„Sunt venit cu soția de două zile pentru câteva zile. Mă voi reîntoarce săptămâna viitoare, pentru că sâmbătă voi juca cu un grup de prieteni, de colegi”, a spus Alexandru Arșine în emisiunea „Showbiz Report”, de la Antena Stars..

Alexandru Arșinel a mărturisit că nu știe exact care este starea de sănătate a soției sale.

„Nu știu sigur, dar ea ne transmite foarte mult optimism. O întreb ce face, ea zice bine, „ți-a plăcut mâncarea?”, ea zice da. Eu nu o aud niciodată că ar trebui să fie așa, așa. Nu că e docilă, e foarte optimistă”, a continuat actorul.

Sotia lui Alexandru Arsinel a paralizat in urma unui accident stupid

„Problemele de sănătate au apărut de când a căzut în cap, acum 3 ani şi jumătate. A fost la serbarea lui Rares, nepoțelul. Când a coborât pe scări, i s-a agăţat tocul şi a căzut în cap. A fost operată, dar a rămas paralizată toată, exceptând mâna dreaptă şi capul. Acum e o femeie în permanenţă lângă ea, care o ajută, găteşte, face curăţenie. Soţia mea e un om deosebit, un partener de viaţă extraordinar, care nu mi-a pus frâne şi m-a lăsat să-mi fac meseria.’, a povestit Alexandru Arșinel pentru click.ro.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *