Simona Gherghe și-a petrecut ziua de naștere în sânul familiei, așa cum arată imaginile postate pe rețelele de socializare. Prezentatoarea emisiunii matrimoniale „Mireasa” le-a transmis urmăritorilor un mesaj emoționant, declarând ce o face fericită în momentul de față.

Vedeta a vorbit despre iubire, mărturisind că deși anul acesta este unul greu din cauza pandemiei de coronavirus, ea se concentrează foarte mult pe cei dragi. Acesta este motivul pentru care frumoasa blondină își dorește sănătate și liniște pentru toți din jurul ei.

Moderatoarea de la Antena 1 le-a mulțumit fanilor pentru numărul mare de mesaje pe care l-a primit din partea acestora. Simona Gherghe are numai gânduri bune pentru internauți, cu ocazia aniversării a 43 de toamne în buchetul vieții.

Simona Gherghe, mesaj emoționant pentru ziua sa de naștere
„43 e despre ei. Despre iubire. Anul ăsta a fost cel mai greu. Nu-mi doresc decât să rămânem sănătoși. Și visez la viața noastră de odinioară.

Mulțumesc tuturor pentru gândurile bune. Vi le întorc din inimă!❤️❤️❤️”, a fost mesajul lăsat de Simona Gherghe pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare alături de soț și cei doi copii.

Fosta prezentatoare de la Acces Direct s-a fotografiat alături de cei dragi, în spate fiind văzută o bibliotecă. Blondina apare cu zâmbetul pe buze, semn că este extrem de mulțumită cu fericirea pe care o gustă din plin împreună cu familia sa.
Sursa fanatik.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *