Gheorghe Visu se afla internat la spital. Actorul si-a anuntat fanii ca a fost internat la Spitalul Matei Bals din Capitala si ca are nevoie de oxigen.

Gheorghe Visu, internat la Spitalul Matei Bals

Actorul a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook

„Carlan batran atasat la perete…imbatat de oxigen noaptea ca privighetoarele noaptea”, a scris actorul pe Facebook

Actrita Carmen Tanase a spus pentru DCnews.ro ca nu stie cum se simte Gheorghe Visu, dar ca actorul a lasat sa se inteleaga ca s-a infectat cu coronavirus.

„Nu stiu ce sa va spun cu certitudine, care este in prezent starea lui Geo. Am citit duminica noapte, tarziu, postarea lui de pe Facebook, unde pare ca lasa sa se inteleaga ca s-a imbolnavit de COVID. Pe de alta parte, Geo are ceva probleme pulmonare mai vechi si ma gandesc ca i-or da de furca in perioada asta mai aparte. Il voi suna in cursul zilei de astazi, atunci cand voi considera ca poate vorbi. Voi incerca ca telefonul meu sa pice intre programul vizitelor medicilor. Si voi refuza sa ma gandesc la lucruri neplacute”, a mentionat Carmen Tanase.

Gheorghe Visu, nascut in Bucuresti, a copilarit si studiat local, iar studiile liceale le-a urmat la Liceul nr. 25. Inca din adolescenta a avut mai multe pasiuni, precum desenul si chitara, la maturitate a ales sa studieze Arta actorului, la Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica „I. L. Caragiale“.

Coleg cu mari actori

Datorita calitatilor sale fizice si actoricesti, Gheorghe Visu a fost descoperit de producatorii din cinematografie si distribuit alaturi de actori si actrite cu nume foarte cunoscute precum Radu Beligan, Valeria Seciu, Draga Olteanu, Matei Alexandru, Razvan Vasilescu, Victor Rebengiuc, Gheorghe Dinica, Marin Moraru. Gheorghe Visu a fost admirat in cinematografe si aplaudat in salile de teatru.

In 2016 si 2017 a fost recompensat cu sapte premii de interpretare (in film si teatru).

In teatru a debutat de foarte tanar, ca elev si apoi ca student al I.A.T.C., la Teatrul National din Bucuresti, iar dupa absolvirea facultatii 1974) devine angajatul Teatrului National din Bucuresti.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *