Zilele trecute, Raluca Pastramă a cerut un ordin de restricție împotriva artistului, după ce Pepe ar fi agresat-o. Acum, bruneta pare să-și fi schimbat atitudinea și încearcă să se împace cu partenerul ei.

Pe 2 noimebrie, Pepe a declarat, prin intermediul unui videoclip postat pe YouTube, că el și Raluca au hotărât să divorțeze amiabil la notar. Cu toate acestea, lucrurile au decurs diferit, iar cei doi și-au lansat acuzații grele.

Acum, apropiații celor doi soți au mărturisit că Raluca este cea care dorește să se împace cu Pepe, contrar așteptărilor. Aceasta și-a restras cererea pentru ordinul de restricție și este hotărâtă să pună capăt războiului.

Raluca Pastramă, sfătuită de familie să ceară ordin de restricție
Deși Pepe a anunțat că a ajuns la un consens cu Raluca și vor divorța amiabil la notar, între cei doi a izbucnit un scandal monstru. Raluca l-a acuzat pe Pepe că ar fi agresat-o, iar cântărețul latino a declarat că bruneta i-a fost infidelă, apărând ulterior informații despre presupusul amant al acesteia.

Cu toate acestea, conform apropiaților celor doi, Pepe nu dorește să se răzbune pe soția lui, însă nu o poarte ierta pentru acuzațiile pe care le-a adus. Potrivit sursei menționate, pentru artist doar fetițele sale sunt importante.

„Pepe nu vrea răzbunare, dar nici nu vrea să fie călcat în picioare. Pentru Pepe fetele sunt miza, dar dacă se înțeleg în privința lor, o să fie ok. Dacă nu se înțeleg în privința lor, vor ajunge la proces. Pentru Pepe nu banii sunt miza”, au declarat apropiații cuplului pentru Spynews.ro.

Apropiații celor doi au mărturisit că Raluca Pastramă este cea care dorește să facă pace cu Pepe. Aceasta i-ar fi spus soțului său la tribunal că și-ar dori să încheie scandalul care a izbucnit între ei și să ajungă la un consens. În joc se pare că ar fi fost custodia fetițelor, iar familia brunetei a fost cea care a sfătuit-o pe aceasta să ceară un ordin de restricție împotriva solistului.

„Raluca este cea care caută pace cu Pepe. La tribunal i-a transmis lui Pepe foarte spășită că nu mai vrea scandal, că vrea să se înțeleagă, că a făcut tot scandalul cu ordinul de protecție pentru a putea să ia custodia fetelor, așa cum au sfătuit-o cei din familie”, au mai dezvăluit prietenii celor doi soți.
Sursa Fanatik.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *