Dupa despartirea de Alex Bodi, Bianca Dragusanu a si zburat in locuinta noului iubit, milionarul turc, Cengiz Siklaroğlu.

Unde s-a mutat Bianca Dragusanu

Bianca a uitat repede de Alex Bodi. Vedeta a acordat un interviu pentru Antena Stars in care a spus totul. Femeia s-a mutat la milionarul turc Cengiz Siklaroğlu. Cei doi formeaza acum un cuplu. Cat va rezista…vom vedea.

Ce spune milionarul turc

”Sunt un om normal. Sunt cerchez, nu sunt turc, dar am venit in Turcia pentru afaceri. Sunt un om de afaceri. Dar noi avem reguli. In ceea ce priveste viaţa mea, da, toata lumea spune ca este viata de gangster. Dar nu este viata unui gangster! Este doar viata unui barbat adevarat”, a declarat Cengiz Siklaroğlu.

Barbatul, cunoscut in Turcia ca fiind foarte bogat, a fost intrebat de echipa de filmare daca poate vedea locuinta. Raspunsul milionarului a fost foarte categoric.

“Bianca sa va arate. Este casa ei”, a spus barbatul.

Cengiz Siklaroğlu a evitat sa vorbeasca despre relatia lor, dar a marturisit ca este o femeie diferita de celelalte.

“Oh, o intrebare asa de grea! Atat de greu e… Bianca este diferita. Bianca este o romanca periculoasa”.

Cine este milionarul Cengiz Siklaroğlu

Cengiz Siklaroğlu este unul dintre cei mai ravniti burlaci. Barbatul a mai avut relatii cu romance, Ioana FIlimon si Otilia Bilionera. Chiar daca duce o viata lipsita de griji, barbatul a trait u mare drama acum cativa ani.

Sotia sa insarcinata s-a sinucis dupa ce milionarul a fost condamnat la inchisoare in Rusia.

“Erai un inger si Domnul meu mi-a luat ce nu meritam”, a scris milionarul, pe contul de Instagram.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *