Mama Roxanei Ghiță de la Survivor România ocupă o funcție importantă în cadrul Guvernului, femeia gestionând unul din cele mai complicate domenii în zilele noastre, având în vedere lupta împotriva încălzirii globale.

Concurenta din echipa Războinicilor provine dintr-o familie bună: mama e angajată la stat, iar tatăl ei este un cunoscut patron în Capitală.

Tânăra care se luptă pentru supraviețuire în Republica Dominicană este în această perioadă departe de confortul de care se bucură părinții ei, dorind să își dovedească faptul că poate să-și depășească limitele.

Mama Roxanei de la Survivor România, director la Ministerul Mediului
Luminița, căci așa o cheamă pe mama Roxanei, este, potrivit wowbiz.ro, director în cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor de ceva ani.

Femeia nu doar că se bucură de un salariu de funcționar public de care nu are de ce să se plângă, dar deține și 4 imobile precum și două terenuri, în timp ce tatăl ei are o firmă care se ocupă de climatizarea a două mari centre comerciale din București.

Roxana a luat-o pe un alt drum față de părinții ei, fiind legată de sport. Fata, care a terminat o facultate în Anglia, studiind arta plastică, este de ceva timp instructor de fitness în Regatul Marii Britanii, iar experiența și antrenamentul din sala de sport o ajută foarte mult în lupta de la Survivor România.

Războinica, determinată să câștige competiția
„Îmi doresc foarte tare să îmi dovedesc mie, dar și celor din jurul meu, că sunt o persoană puternică și că sensibilitatea, emotivitatea nu sunt slăbiciuni. Dincolo de partea sportivă, consider că experiența Survivor România va fi o detoxifiere a corpului și a spiritului și o meditație incredibilă”, a spus roșcata înainte să se urce în avion, în drumul spre Republica Dominicană.

Roxana e considerată de telespectatori drept una din cele mai prolifice concurente din echipa Războinicilor, mai ales după ce Jador și-a arătat interesul pentru ea spunând, mai în glumă, mai în serios că s-a îndrăgostit lulea.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *