Coordonatorul DSU Raed Arafat a venit vineri dimineață la Spitalul Matei Balș, unde a avut loc un incendiu soldat cu patru morți.

Întrebat cum este posibil ca după tragedia de la Spitalul din Piatra Neamț să se întâmple încă una, Arafat a explicat că au fost făcute controale, iar ultimul făcut la Matei Balș a fost în lunea noiembrie a anului trecut.

”Dacă ați venit să urlați la noi, aici intervenția v-am explicat. Urlați dumneavoastră. Este revoltă în capul dvs. Până vedem care este situația…. Lăsați situația vă rog până o să vină pompierii să vă spună care este motivul. În acest moment v-am dat toate informațiile. Au fost controale. Ultimul control aici a fost în luna noiembrie anul trecut. Tonul vă rog, al dumneavoastră…”, a mai spus Raed Arafat.

Patru persoane au decedat vineri dimineaţa în incendiul de la Institutul „Matei Balş” din Capitală. Potrivit şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, trei persoane au fost găsite după ce s-a degajat fumul, iar o a patra a fost resuscitată, dar fără rezultate pozitive. Raed Arafat a precizat că apelul la 112 a venit la ora 5 dimineaţa.
Sursa stiripesurse.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *