Jean de la Craiova a dat lovitura și va apărea într-un film de la Bollywood. Juratul de la „Splash! Vedete la apă” a vorbit despre acest proiect.

În plus, juratul de la „Splash! Vedete la apă” va juca și într-o producție românească. Recent, artistul și-a reînceput activitatea și a reluat concertele, după mult timp de pauză din cauza pandemiei.

Jean de la Craiova a dat lovitura. Cântărețul va apărea într-un film de la Bollywood
Jean de la Craiova a dat lovitura și va apărea în două filme. Unul dintre ele este peste hotare, la Bollywood. Artistul va filma și pentru un film românesc și este foarte ocupat în lunile care urmează.

Juratul de la „Splash! Vedete la apă” va pleca în India la finalul acestui an, unde va filma o secvență pentru filmul „Dragoste în Europa”.

Cântărețul a reînceput să țină concerte și speră ca pandemia de coronavirus să se termine în curând, din moment ce a afectat foarte mulți artiști.

„Voi juca în două filme, unul românesc, filmat la noi, iar la iarnă voi pleca la Bollywood, unde voi filma o secventă într-un film indian.

Filmul, ales de o familie celebră de la Bollywood, se numeşte ‘Dragoste în Europa’, iar eu nu pot decât să fiu recunoscător pentru această colaborare.

Vara aceasta am început şi spectacolele pe litoral şi uşor, uşor încep şi evenimentele private, aşa că nu putem decât să ne bucurăm şi să sperăm că vom învinge cât mai repede pandemia”, a declarat Jean de la Craiova pentru tvmania.ro.

Cum s-a adaptat cântărețul pandemiei
Cântărețul a mai spus că perioada pandemiei nu a fost deloc ușoară, însă a reușit să se adapteze. Juratul de la Antena 1 a făcut câteva activități de care nu avea timp înainte,

„Am stat mai mult pe acasă, dar asta nu a fost neapărat rău, chiar am descoperit lucruri noi, de care până acum, fiind mai mereu plecat în concerte, nu apucam să mă bucur.

Am grădinărit, am gătit mult, ceea ce nu se mai întâmplase de…. nici nu mai ştiu de când”, a mai spus interpretul de muzică de petrecere pentru sursa citată.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *