Luna plina in Pesti. Vine randul Lunii sa agite spiritele din nou. Pe data de 6 septembrie este Luna Plina in Pesti, un fenomen care va influenta energia pe care o primim din partea astrelor. Puterea Lunii Pline se va simti in perioada 1-7 septembrie.

O perioada plina de semnificatii
In timpul Lunii Pline, vei simti neoia sa iei anumite decizii, parca te impinge cineva de la spate. Daca inca nu ai o siguranta de pe urma lor, ar fi bine sa le mai amani pentru cateva zile. Este o perioada plina de energii negative imbinate cu cele pozitive, din urma lui Mercur.

Culegem ce am semanat
Fiecare nativ in parte va fi pus in fata faptului implinit, acela de a alege intre bine si rau, insa ce poate sa faca acum si ce nu poate sa faca. Semnele de Apa se vor simti extrem de vulnerabile in fata Lunii si vor putea fi mintite cu usurinta. Mare atentie cu cine va imprieteniti in ultima vreme. S-ar putea sa fie cei mai mari dusmani, care isi supravegheaza indeaproape tinta.

Iata ce zone din harta activeaza Luna plina in Pesti si la ce sa fie atenta fiecare zodie:
BERBEC
Accent pus pe sanatate, liniste, izolare. Berbecii pot intelege acum cum au ajuns in situatii de viata neplacute si cum si-au pus singuri bete in roate. Iertarea, acceptarea, abandonul in fata realitatii sunt vitale si ii ajuta sa se vindece de ceva.

TAUR
Taurii au de devoalat o relatie din viata lor, care nu (mai) este ceea ce credeau ei. Isi dau seama ca unele relatii sunt altfel decat se asteptau. Pot suferi deziluzii in dragoste sau in relatii pe care le implica un proiect comun. Este o etapa in care isi reevalueaza sentimentele, iubirea, relatiile.

GEMENI
Au de luat decizii care vizeaza cariera si relatiile, parteneriatele. E posibil sa constientizeze ca nu se pot baza pe anumite relatii sau ca au avut asteptari prea mari. Ori cadrul profesional nu e ce credeau ei si au nevoie de un restart carieristic.

RAC
In cazul Racilor, e vorba despre viitor. Ei isi evalueaza posibilitatile si e indicat sa evite fanteziile si dorintele care depasesc barometrul lor interior. Unii Raci isi dau seama ca nu mai pot ramane pe drumul de pana acum. Se pot apuca de studii noi, e nevoie sa schimbe niste convingeri, sa fie sinceri cu ei. Pot avea revelatii si viziuni extraordinare.

LEU
Pentru Lei, este o saptamana de evaluare a resurselor pe care le au la dispozitie si pe care le pot accesa prin altii. E posibil sa plateasca pentru niste neglijente din trecut, dar e la fel de posibil sa primeasca favoruri si beneficii la care nu au sperat.

FECIOARA
Relatiile sunt in prim plan. Fecioarele care au idealizat o relatie sau o persoana, acum pot fi descumpanite, dezamagite. Este momentul adevarului, luna adevarului, pentru nativii Fecioara. Ei vad prea bine acum, cu cine si cum e bine sa mearga la drum, pe cine au judecat pe nedrept si pe cine au ridicat in slavi prea mult si prea devreme.

BALANTA
Balantele au de evaluat si schimbat rutina zilnica, programul si stilul de viata. Tot ce nu le face bine, e necesar sa elimine din viata lor. Daca pana acum au facut excese, au adoptat tot felul de retete in care au crezut orbeste, acum e nevoie sa le reevalueze si ajusteze.

SCORPION
Segmentul iubirii si al relatiei cu copiii este supus constientizarilor, curateniei, purificarii de convingeri toxice si creativitatii in multe feluri. Scorpionii se pot vindeca de iluzii si asteptari care le-au provocat suferinta si chiar pagube materiale.

SAGETATOR
Sagetatorii pot avea parte de experiente ciudate, care trec de granita intelegerii si a logicii, legate de familie, casa, patrimoniu. Totodata, ei isi doresc acum mai multa liniste, toleranta, coeziune in mediul familial. Pot vindeca relatii din cadrul familiei sau isi pot da seama ce e necesar sa schimbe in viata lor personala si profesionala.

CAPRICORN
Capricornii au de-a face cu informatia, cu documente de tot felul, negocieri si discutii diverse. Isi pot da seama ca s-au bazat pana acum pe niste informatii eronate sau incomplete, asa ca e timpul sa acopere niste lacune informationale sau de comunicare. Unii nativi au de facut ajustari legate de contracte.

VARSATOR
E vorba despre bani. Asteptari pe care le aveau si erau nerealiste. Sau cheltuieli pe care acum le regreta. In orice caz, Varsatorii au de invatat sa se evalueze corespunzator si sa isi valorifice mai bine munca. De asemenea, ei pot descoperi acum abilitati si talente incredibile cu care pot croi un drum mai eficient si functional pe viitor.

PESTI
Sunt primii vizati de aceasta Luna plina in Pesti, care ii face extrem de sensibili si senzitivi. Pe de o parte asta ii incurca, pentru ca percep foarte multe emotii si ganduri care nu sunt ale lor, iar pe de alta parte ii ajuta, pentru ca le confera o intuitie, inspiratie si creativitate iesite din comun.

Ce semnificatie au visele pe care le ai in aceasta perioada
Este timpul pentru o analiza interioara: cu cat petreci mai mult timp singur cu atat mai tare se va face auzita vocea interioara. Insa, si mai important, acum este sansa ta de a patrunde adanc, in visele tale. Pestii sunt una dintre cele mai metafizice constelatii si multi oameni au avut vise profetice in timpul lunii pline aflate in Pesti. Ceea ce inseamna ca trebuie sa fii atent la tot ceea ce visezi, inclusiv la simbolismul fiecarui vis pentru ca te pot ajuta sa mergi in directia potrivita in viata reala.

Iata cateva dintre cele mai comune simboluri care pot aparea in visele din aceasta saptamana.

Daca visezi un avion…
Cauti sa scapi de undeva – „inchisoarea” poate sa nu fie neaparat fizica. Te-ai putea simti coplesit de rutina zilnica si cauti o „evadare” spirituala, indiferent ca este vorba despre meditatie sau incercarea de a te conecta cu o forta mai inalta.

Daca visezi ca faci dragoste…
Este un semn ca vei obtine curand ce vrei (nu neaparat din punct de vedere sexual) din partea cuiva. Insa daca partida de amor este neplacuta atunci s-ar putea sa fii nevoit sa infrunti ceva ce nu doresti si cea mai buna modalitate este sa iei taurul de coarne.

Daca visezi ca evadezi…
Este un vis obisnuit: esti prins, alergi si incerci sa gasesti o cale de scapare. Visul simbolizeaza nodurile complicate care te tin blocat in prezent. Si ce se intampla daca esti prins in vis? Cineva incearca sa te tina pe loc. Este timpul sa descoperi despre cine este vorba.

Daca visezi un paianjen…
Desi paienjenii au o reputatie rea, de fapt aparitia lor in vis este un semn bun. Un paianjen in miscare simbolizeaza creativitatea si poate indica fortele creative care se afla in viata ta. Paianjenul este infricosator? Este semn ca tu iti complici singur existenta. Simplificarea lucrurilor este, asadar, raspunsul.

Daca visezi par…
Parul reprezinta puterea si daca il pierzi, chelesti sau se rupe in vis, inseamna ca o anume putere din viata ta este pierduta.

Daca visezi pisici…
O pisica reprezinta urmarirea unei dorinti. Tii pisica? Ceea ce doresti este mai aproape decat crezi, insa daca o urmaresti inseamna ca mai trebuie sa faci cateva lucruri inainte de a obtine ce vrei.

Daca visezi un telefon…
Vrei sa iesi de undeva insa ceva te tine pe loc. Si daca vorbesti cu cineva in vis, indiferent ca este o persoana vie sau una moarta considera-l un mesaj din partea subconstientului.

Daca visezi un ocean (sau o alta apa mare)
Este o apa clara, curata, frumoasa in care ai putea inota cu usurinta? Atunci vei avea o viata frumoasa. Insa daca valurile sunt furioase sau intunecate inseamna ca trebuie sa rezolvi inainte sa poti naviga in ape linistite.

Daca visezi un caine
Un caine care iti taie calea reprezinta o provocare cu care te vei confrunta in curand. Vestea buna este ca vei iesi cu bine din aceasta incercare.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *