Îți încântă privirea, te uluiesc cu gingășia și prospețimea lor, te amețesc cu culorile lor vii și curate. Unele plante de interior sunt cu adevărat fermecător de frumoase, dar nu sunt și cea mai fericită alegere pentru decorațiuni interioare. De fapt, sunt ca niște vampiri energetici și înrăutățesc imperceptibil bunăstarea locuitorilor casei.

Experții care studiază curentul filozofic al feng shui-ului sunt convinși că există plante periculoase care își iau energie de la cei care locuiesc într-un imobil, și, prin urmare, nu trebuie păstrate ca flori de interior. Se pare că sunt capabile să provoace conflicte și să înrăutățească semnificativ situația financiară a proprietarilor.

1. Iedera

Locul aceste plante este pe stradă sau în grădină, dar nicidecum în interiorul unei camere. Mai ales dacă sunteți în căutarea unei noi iubiri. Această floare de interior este un vampir energetic puternic care compromite libera circulație a energiei în toată casa.

2. Monstera

Această floare de interior este considerată extrem de nefavorabilă pentru oameni. În ciuda atractivității sale, ea extrage o grămadă de energie pozitivă de la cei din jur, hrănindu-se cu ea. În niciun caz nu trebuie păstrată în dormitor, deoarece monstera poate provoca insomnie și tulburări grave ale somnului.

Citește și Cinci plante care atrag bani! Cum trebuie să le păstrezi

3. Begonia

Dacă locuiți singur, nu ar trebui să aveți begonii, deoarece acestea pot compromite grav stabilitatea energetică. Dar pentru casele în care sunt primiți deseori mulți oaspeți, o astfel de floare poate fi lăsată: begonia ajută la curățarea spațiului de energia negativă a altor oameni, absorbind-o intens.

4. Cactus

Pe de o parte, cactușii protejează persoane care lucrează mult timp la un computer de radiații dăunătoare și sunt considerate un talisman magic care te scapă de persoane toxice, dar au și un dezavantaj. Cactuții distrug dragostea, sentimentele, afectează negativ relația partenerilor. Nu se recomandă păstrarea lor în dormitor.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *