Jador, gest impresionant pentru un om care se ruga pe stradă. Este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar atunci când vine vorba de milostenie, Jador este primul care ajută. Recent, manelistul le-a arătat fanilor săi o altă latură de-a sa. Jador s-a filmat în timp ce ajuta un bărbat care se ruga pe stradă.

Jador, gest impresionant pentru un om care se ruga pe stradă: „Suntem cu toții oameni…”
Jador, gest impresionant pentru un om care se ruga pe stradă. A participat la Puterea Dragostei, iar de acolo s-a făcut remarcat de multă lume. Talentul său vocal și atitudinea sa transparentă le-au atras atenția românilor, iar acum a devenit unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țară. Piesele sale au milioane de vizualizări și este cunoscut de o țară întreagă. De multe ori, cântărețul a declarat că a avut o copilărie grea, iar familia sa nu a fost foarte înstărită.

Deși a ajuns o persoană cunoscută, Jador nu a uitat de unde a plecat. Recent, artistul a postat un nou vlog pe Youtube în care apare alături de un bărbat modest. Acesta se afla în genunchi și se ruga pe stradă, iar acest lucru i-a atras atenția lui Jador. Ulterior, a aflat că are doi copii și muncește pentru a-i întreține, dar chiar și așa nu poate să le ofere un trai bun. Impresionat de povestea bărbatului, Jador l-a luat pe bărbat și au mers împreună la cumpărături. „Am crescut la o organizație. Sunt din Petroșani, din Hunedoara. Am plecat de mic de acasă. Am cinci frați. Am doi copii, iar nevastă-mea e cu alt bărbat”, a dezvăluit bărbatul.

Uimit de faptul că bărbatul se punea în genunchi în fața oamenilor, Jador l-a întrebat ce l-a determinat să recurgă la acest lucru. „Mă pun ca să mă rog, dar nu mă bagă nimeni în seamă”, i-a răspuns bărbatul. Cei doi au mers la supermaket, iar solistul l-a îndemnat pe bărbatul neajutorat să cumpere tot ce își dorește pentru copiii lui. Copleșit de emoții, bărbatul a izbucnit în lacrimi și i-a mulțumit artistului pentru ajutor. „Morala e că trebuie să ne uităm în jurul nostru, că nu toată lumea are ce mânca. Opriți-vă la toată lumea. Suntem cu toții oameni, frați și surori. Aveți grijă unul de celălalt”, le-a transmis Jador fanilor săi.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *