Sfatul zilei de vineri, 1 octombrie 2021, aduce clarificări, discuții și momente tensionate, care în cele din urmă au rezultate pozitive.

Prima zi din luna octombrie nu este tocmai bună pentru unele zodii care bat pasul pe loc. Altele au norocul scris în frunte legat de bani și carieră.

De asemenea, semnele zodiacale muncesc mai mult pentru ce-și doresc, descoperă lucruri noi și interesante și cel mai important, țin cont de sfaturi.

Berbec
Astrele sunt generoase cu tine și îți aduc noroc legat de partea financiară. Pentru asta trebuie să fii atent și să nu-i cheltui pe lucruri inutile.

Taur
O zi numai bună pentru a duce la bun sfârșit un proiect pe care l-ai tot amânat în ultima vreme. Acum e timpul să finalizezi.

Gemeni
Neînțelegerile cu partenerul de viață nu-ți dau deloc pace. E cazul să-ți calci pe inimă și să lași mai mult de la tine, renunță la orgoliu.

Rac
O alegere neinspirată din trecut îți dă mari dureri de cap chiar și acum. Încearcă să cauți răspunsul corect și nu ezita să ceri sfaturi.

Leu
Te bucuri de o stare de bine interioară și exterioară. Nu ai pentru ce să-ți faci griji, trebuie numai să radiezi de fericire.

Fecioară
Nu traversezi tocmai o perioadă bună la locul de muncă. Ai nevoie de ajutorul colegilor, dar și de ceva confirmări de la șefi.

Balanță
Ține cont de părerea familiei, nu îți vrea răul. E indicat să asculți ce au de spus ceilalți pentru că de unul singur pare că nu mai răzbești.

Scorpion
Ai ceva probleme de sănătate care nu-ți dau pace și care nu te lasă să-ți desfășori activitățile de zi cu zi. E cazul să mergi la doctor.

Săgetător
Ești luat pe nepregătite de jumătatea ta, care este pe punctul de a lua o decizie radicală. Discută deschis despre tot ce vă macină.

Capricorn
E momentul să te adaptezi cercului de prieteni și să ai aceeași activități ca ei, în caz contrar trebuie să cauți o altă gașcă.

Vărsător
Depășește-ți limitele. Ai ocazia să faci lucruri interesante, să încerci activități noi, poate unele dintre ele se transformă în pasiuni.

Pești
O zi perfectă pentru a clarifica niște lucruri din trecut care țin de partenerul de viață. Numai așa relația poate evolua frumos mai departe.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *