Pandemia de coronavirus i-a afectat simțitor pe artiștii români și nu numai. Unii au luat decizii drastice, plecarea în afară pentru o lungă perioadă. Este și cazul lui CRBL. Și-a luat soția și fetița și s-au mutat în Spania.

CRBL s-a mutat în Spania

Pandemia de coronavirus determină pe mulți dintre noi să ia cele mai bune decizii pentru un trai mai bun. Așa se întâmplă acum cu artiștii români și nu numai. Dacă unii dintre ei se reprofilează, alții aleg să plece peste hotare cu familia. Este și cazul lui CRBL care și-a luat soția și fetița lor și au plecat în Spania. Nu au de gând să se întoarcă prea curând în țară. Cei trei au ales Regiunea Valencia.

„Eu am testat locul, Regiunea Valencia. Am venit aici acum cinci ani, am stat vreo doi, am văzut. Am tot testat Spania şi am zis acum că e mai bine aici. Suntem într-o vacanţă prelungită. Aşa ne-am propus pentru anul acesta. Aici fac tot muzică, am scos nişte piese… Acum lucrez la un album”, a spus CRBL în cadrul unei emisiuni TV.

CRBL este mulțumit de educația de care dau dovadă spaniolii, spre deosebire de români.

‌”În ceea ce priveşte educaţia, [în Spania] sunt mult în urmă faţă de sistemul educaţional din România. Pe de altă parte, sunt mult mai civilizaţi decât noi. I-aş strânge de gât pe spanioli în trafic. Ăştia nu semnalizează când fac dreapta sau stânga. În schimb, ne integrăm aşa uşor uşor în comunitatea asta şi pentru mine este o gură de aer, am renăscut. Mi-e dor un pic de acasă şi de concerte foarte foarte mult. De aceea compun acum.”, a mai adăugat cântărețul.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *