Chiar dacă o vedem în fiecare zi la pupitrul știrilor de la Pro TV, putină lume știe prin ce dramă trece Monica Dascălu, una dintre cele mai frumoase prezentatoare de știri din România.

Deși afișează mereu un look impecabil și atrage o mulțime de telespectatori cu fiecare apariție, Monica ascunde în sufletul ei o mare suferință.

Gazda a știrilor Pro TV de la ora 17.00, Monica, originară din Târgu Mureș, este o prezență discretă în spațiul public așa că puține detalii se cunosc din viața ei personală.

Drama prin care trece Monica Dascălu
Monica Dascălu, socotită de mulți cea mai frumoasă prezentatoare de la Pro TV, a împlinit pe 30 martie 43 de ani. Dacă aceste aspecte sunt cunoscute, iată că atunci când vine vorba despre viața personală este o femeie rezervată și nu îi place să ocupe prima pagină a ziarelor sub nicio formă. Cu toate acestea, iată că anumite detalii inedite au ieșit la iveală.

Monica Dascălu trăiește una dintre cele mai frumoase povești de iubire alături de Mihai Băjenaru. Cei doi s-au căsătorit în insulele Maldive, acolo unde şi-au petrecut şi luna de miere. După cinci ani de relație, au decis să spună DA și în fața lui Dumnezeu, unindu-și destinele. Monica Dascălu a simțit de la început că și-a găsit iubirea vieții sale.

Cu toate acestea, prezentatoarei TV îi lipsește ceva. Încă din anul 2010, ea spunea că își dorește cât mai mulți copii, dar de atunci nu a apărut niciun semn în acest sens. Din diferite motive, subiectul este unul foarte sensibil pentru ea și soțul ei, deși își doresc mult să devină părinți.

Monica Dascălu a avut o relație cu Adrian Mutu
Adrian Mutu a fost unul dintre cei mai iubăreți bărbați din showbiz. Celebrul fotbalist a ieșit mereu în evidență cu relațiile sale controversate și la fel a făcut și cu Monica Dascălu. Sportivul i-a făcut multe avansuri prezentatoarei care, într-un final, a cedat și i-a dat o șansă.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *