Florin Roman, vicepreședintele PNL, este de părere că obligativitatea certificatului verde la locul de muncă, anunțată de

Nicolae Ciucă, noul premier, ar trebui luată în considerare în contextul actual.

Vicepreședintele PNL consideră că această măsură trebuie impusă doar în contextul situației actuale. Recent, Nicolae Ciuca, noul premier al României, a lansat un apel către parlamentarii români pentru a adopta măsura obligativității certificatului la locul de muncă.

Ce vrea să facă noul premier cu legea certificatului verde
Nicolae Ciucă este de părere că legea prinvind adoptarea certificatului verde la locul de muncă ar trebui să fie votată cât mai repede. La polul opus, parlamentarii nu au reușit să se pună de acord în această privință.

Noul premier al României insistă că certificatul verde reprezintă o prioritate și face apel către parlamentari să înțeleagă și să finalizeze procesul de adoptare a legii pentru certificatul verde.

”Certificatul verde reprezintă o prioritate. Suntem o țară care, din păcate, am avut o experiență tragică a valului 4. Observam că în alte țări din Europa se manifestă cel de-al cincilea val, ca atare fac apel la toți parlamentarii să înțeleagă și să finalizeze procesul de adoptare a legii pentru certificatul verde”, a declarat Nicolae Ciucă.

Invitat, miercuri seară, în cadrul unei emisiuni tv, Florin Roman, vicepreședintele PNL, a vorbit la rândul lui despre obligativitatea certificatului verde la locul de muncă, dar și despre reacțiile politicienilor români la această inițiativă.

”Acest certificat trebuie să ajungă la vot cât mai repede în Parlament.” sunt cuvintele publice ale lui Florin Roman, vicepreședintele PNL.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *