Bianca Drăguşanu este însărcinată? Vedeta a declarat în ultima vreme că îşi mai doreşte un copil, când era cu Alex Bodi spunea că vrea gemeni.

Relaţia s-a încheiat, iar acum se iubeşte cu Gabi Bădălău, şi are în continuare dorinţa de a deveni mamă.

Bianca Drăguşanu este însărcinată? Vedeta şi-a pus fanii pe gânduri după ce a anunţat că se simte rău, a ajuns chiar şi la spital. În spirit de glumă sau nu, a făcut referire la o eventuală sarcină.

Bianca Drăguşanu este însărcinată?

În timp ce se filma și povestea prin ce a trecut, Bianca Drăgușanu a surprins-o și pe colega ei însărcinată în cadru și a mărturisit:

„Poate sunt și eu embarazada (n.r însărcinată) că nu mai pot de cald și de rău, ieri am stat în perfuzii, iar azi am o stare de îmi vine să leșinez iar„, a spus Bianca pe Instagram.

Pe 16 august, vedeta s-a filmat într-un salon de spital în timp ce medicul îi făcea o perfuzie. Și-a liniștit însă admiratorii şi le-a explicat acestora faptul că este bine, iar după ce va termina perfuziile își va relua programul. Ba chiar va merge la sală. Ulterior a explicat că s-a simțit rău și a leșinat, cu tensiunea foarte mică, dar că a făcut apoi tot să fie mai bine.

Pe lângă afacerea ei proprie, cu atelierul de rochii, aceasta găsește stabilitate financiară și din contractele de imagine. Ultimul contract la care se face referire este cel al unui studio de videochat.

La fiecare trei luni, vedeta încasează circa 100.000 de euro. Chiar și cei de la bancă au contact-o să o întrebe de locul de proveniență al acestora.

„100.000 de euro pe trei luni și am mai prelungit pe încă trei luni și am mai luat 100.000 de euro. Apropo de asta, că a fost o mare controversă și toată lumea zicea că nu e adevărat, se poate verifica.

Am un contract, se plătesc taxe, impozite. Când m-am dus la bancă și am depus, m-au sunat a doua zi de unde am banii. Peste 10.000 de euro te întreabă. Oficial îmi merge foarte bine. Din videochat. Mai au încă trei luni tot cu mine. La modul general, lumea te judecă.

Eu apar de 14 ani prin ziare în ipostaze compromițătoare și nu primesc niciun ban de la nimeni”, a fost răspunsul dat de Bianca Drăgușanu la Teo Show. scrie romaniatv


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *