Este cea mai trista veste a momentului! Victor Socaciu a murit la vârsta de 68 de ani. Artistul se afla internat în spital de o lună de zile.

Victor Socaciu, cunoscut atât ca muzician, compozitor, cântăreţ, chitarist, om de televiziune, cât şi ca politician şi diplomat, s-a stins din viaţă luni, la Spitalul Carol Davila Bucureşti. Încă din luna septembrie starea sa de sănătate se agravase.

Vestea fulgerătoare a fost dată chiar de fiica artistului, Ana-Maria Socaciu.

Victor Socaciu a murit. S-a stins din viață la doar 68 de ani
„O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu. Dumnezeu să-l primească în Împărația Sa alături de cei drepţi!” a transmis fiica artistului, Ana-Maria Socaciu, într-un mesaj postat pe Facebook în urmă cu puţin timp.

Victor Socaciu a murit. Era internat de o lună în spital
Victor Socaciu era internat de o lună de zile la spitalul Carol Davila din București de o lună de zile, dar inima sa a încetat să mai bată. Artistul urma să împlinească 69 de ani în câteva zile.

A fost internat de urgență la spital unde a stat 3 săptămâni, în aprilie 2021, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Socaciu avea probleme grave de sănătate de natură renală, după ce a suferit un transplant acum ceva timp. În aprilie 2021, a fost diagnosticat cu COVID-19. A fost internat în spital timp de 3 săptămâni. Reamintim că fostul parlamentar suferă de diabet.

Născut în 14 ianuarie 1953 la Brașov, Victor Socaciu a provenit dintr-o familie de oameni simpli, dar „foarte deschiși”, după cum spunea chiar artistul în biografia sa, unde a mărturisit că era atât de impresionat de romanțele pe care i le cântau părinții săi, încât se ascundea sub masă și plângea. Chiar dacă nu înțelegea ce însemna o iubire trecută, era emoționat de gravitatea cântecului și frumusețea armoniei vocale.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *