Se pare că Anamaria Prodan iubeşte din nou! Toată lumea vrea să afle cine este bărbatul care a făcut-o să uite de despărțirea de Laurențiu Reghecampf și de divorțul presărat cu scandal! Impresara ar plănui deja o posibilă nuntă, imediat după divorț.

A ieșit la iveală povestea de iubire care a reușit să o facă pe Anamaria Prodan să uite total de Laurențiu Reghecampf. Însă cine este noul partener de viață și afaceri al impresarului? Este vorba de un om important de la Abu Dhabi!

Anamaria Prodan iubește din nou? În plin divorț, impresara a uitat definitiv de Reghe: „Fac nuntă”
Nici nu s-a despărțit bine de tatăl fiului ei Bebeto, Laurențiu Reghecampf, și Anamaria Prodan se gândește deja la nuntă, potrivit apropiaților impresarei.
Anamaria Prodan s-ar fi mutat deja în Abu Dhabi împreună noul iubit, un important om de afaceri din Abu Dhabi.

„Iubitul Anamariei este cel mai potent om de afaceri din Abu Dhabi. Ana s-a mutat în Abu Dhabi și se vorbește deja despre o posibilă nuntă în stil mare! Iubitul ei este cel mai puternic om din Abu Dhabi. Este și partenerul ei de afaceri. Impresara l-a uitat pe Reghe și este din nou îndrăgostită”, a mărturisit o prietenă a impresarei, pentru Click.ro.

Anamaria Prodan ar fi plecat de Revelion în Emiratele Arabe, unde ar avea de gând să rămână pentru ceva timp. Sau chiar definitiv. Însă trebuie însă să se prezinte la divorțul de Laurențiu Reghecampf pe 7 februarie.

„Sunt îndrăgostită și fac nuntă, iubesc din nou”, ar fi mărturist prietenilor apropiați agentului FIFA!

Cine este Tudor Oros, tânărul cu care Anamaria Prodan a apărut de sărbători
Despre Tudor Oros s-a tot vorbit că ar fi noul partener al Anamariei Prodan, după pozele de sărbători în care au apărut împreună. Însă, ulterior, s-a aflat că este doar partenerul de afaceri al impresarei, fiind și însurat cu o celebră artistă de peste hotare.

Și chiar dacă s-a spus că Anamaria Prodan are deja o relație cu un important om de afaceri din Abu Dhabi, impresara nu a confirmat, dar nici nu a infirmat noua relație.

Anamaria Prodan, la a treia căsătorie?
A treia căsătorie poate va fi cu mare noroc pentru Anamaria Prodan, care a trecut din păcate prin două mariaje eșuate. În 1998, s-a căsătorit cu baschetbalistul român Tiberiu Dumitrescu, mutat ulterior în America. Împreună cu acesta, impresara are două fete, pe Rebecca și Sarah, născute în New Jersey, Statele Unite.

În 2008, Anamaria Prodan s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf, după doi ani de relație, în Las Vegas, cu care îl are pe fiul de 13 ani, care poartă numele tatălui său, Laurențiu Reghecampf Jr.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *