Armin Nicoară și Claudia Puican își doresc nespus să devină părinți.

Cu toate acestea, celebrul saxofonist se teme că bebelușul ar putea moșteni boala cu care a fost diagnosticat la 15 ani.

În ceea ce privește sexul copilului, se pare că părerile celor soi sunt împărțite.

În timp ce Armin își dorește un băiețel, Claudia ar prefera să aibă o fetiță. Armin Nicoară este unul dintre cele mai controversate figuri din lumea divertismentului românesc. În cazul acestuia, talentul este moștenit din familie, deoarece tatăl lui Armin este celebrul instrumentist Petrică Nicoară.

Cu toate că, la rândul ei, Claudia Puican face parte din lumea showbiz-ului, aceasta este o femeie discretă cu privire la propria persoană. Totuși, ea a povestit că primul concert al său a fost la un azil de bătrâni, de pe urma căruia a câștigat 400 de lei.

Armin Nicoară și Claudia Puican au propriul reality show
Reality show-ul care îi are protagoniști pe cei doi este intitulat Chef de Viață. Emisiunea îi are în prim plan pe Armin și iubita sa, Claudia Puican. Cei interesați pot urmări fiecare episod pe AntenaPlay pentru a vedea cum evoluează relația lor, cu toate certurile și momentele frumoase. Episoadele noi apar în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 18:00. Reality show-ul a fost lansat pe data de 2 August. Pe lângă Armin și Claudia, în episoadele emisiunii apar membrii familiilor acestora, ca de exemplu Armando, fratele saxofonistului.

În fiecare episod din Chef de Viață, Armin le arată fanilor ce înseamnă viața de artist, cu bune, cu rele, frustrări și bucuriii. Într-un episod recent, Claudia Puican își trimitea logodnicul la piață. Când acesta a plecat, i-a dat și o listă pentru a fi sigură că nu uită nimic. Cu toate acestea, la piață a avut nevoie de ajutorul vânzătorului. Când s-a întors de la cumpărături, iubita lui Armin Nicoară a făcut ciorbă din legumele proaspete pe care le-a cumpărat logodnicul ei.

Care sunt temerile lui Armin Nicoară
Armin Nicoară a declarat că își dorește foarte mult să fie tată. Cu toate acestea, se teme că viitorul lui copil ar putea suferi de diabet, boală de care suferă artistul. Saxofonistul a mărturisit că, atunci când a aflat că suferă de această boală, a simțit că viața lui s-a terminat. Un timp îndelungat, a refuzat să ia medicamentele și să accepte diagnosticul doctorilor.

„A fost un chin pentru mine, nu mai suportam durerea. Plângeam de fiecare dată când îmi făceam injecția cu insulină. Nu acceptam să fac ceea ce-mi zic doctorii”, a declarat îndrăgitul artist.

Efectele negative ale acestei decizii nu au întârziat să apară. Înainte de a merge la filmări cu Claudia, Armin Nicoară a leșinat brusc și a stat două zile în comă diabetică. Totodată, lui Armin Nicoară îi este frică de ace. Recent, când a mers la cabinetul medical pentru a-și face analizele de sânge, Claudia Puican l-a însoțit și l-a încurajat. Astfel, artistul a trecut cu bine peste acest control de rutină, deși s-a străduit din greu să nu plângă. Așadar, Armin Nicoară și Claudia Puican pot fi urmăriți în fiecare weekend, de la ora 18:00, pentru a afla noi povești din viața lor.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *