Steliana Sima a vorbit despre cel mai neobișnuit vis pe care l-a avut. Nu după mult timp a mers la mânăstire, iar ceea ce s-a întâmplat a lăsat-o fără cuvinte.

Steliana Sima a dezvăluit în cadrul unei emisiuni că a avut în urmă cu ceva vreme un vis care a impresionat-o.

Pentru că nu a știut cum să-l interpreteze a cerut ajutorul duhovnicului ei.

La doar câteva zile, interpreta de muzică populară a mers la o mănăstire, iar ceea ce s-a întâmplat acolo aproape că a șocat-o.

Steliana Sima a avut un vis neobișnuit
Steliana Sima a făcut dezvăluiri inedite în cadrul unei emisiuni Tv. Interpreta de muzică populară a povestit că în urmă cu ceva vreme, a avut un vis total neobișnuit, pe care nu a știut cum să-l interpreteze. A primit o floare de la Maica Domnului.

“Am început să țin post și ce crezi că visez? Am avut un vis, dar un vis atât de real. Eram undeva și toată lumea se agita. Era ca un vârtej în jurul meu.

Toată lumea se ducea încolo, încolo, iar eu eram derutată, dezorientată și întrebam: Dar ce se întâmplă, unde aleargă toată lumea asta? Și atunci aud voci dintre cei care treceau pe lângă mine, îmi spuneau: E intrarea Maicii Domnului în Biserică.

Și, într-adevăr, urma să fie Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Când am intrat în biserică, auzeam voci: Uite, a venit Steliana Sima, uite, a venit Steliana Sima. Exact așa le auzeam eu.

M-a impresionat foarte tare. Am intrat, Maica Domnului face un pas în față, cu un trandafir roșu, cu frunzele atât de sănătoase și o floare atât de roșie, înflorită.”, a povestit artista în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro Tv.

A doua zi, Steliana Sima l-a sunat pe duhovnicul său și l-a rugat să o ajute să interpreteze visul. Acesta i-a spus că Maica Domnului a primit jertfa și căința.

Ce a pățit artista după câteva zile. “Eram derutată, dezorientată”
La doar câteva zile, Steliana Sima a mers la o mănăstire din Vaslui, iar ceea ce s-a întâmplat acolo a lăsat-o fără cuvinte. Un părinte i-a dăruit un trandafir exact ca cel din vis.

“Părintele se duce și rupe un trandafir din grădină, trandafirul din vis, nu orice trandafir. S-a transpus visul în realitate”, a mai povestit interpreta de muzică populară.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *