Cu toții ne iubim ceașca noastră de cafea; nu numai că vine cu un gust delicios, dar ne ajută să ne dăm startul dimineața și ne menține energici pe tot parcursul zilei.

În plus, cafeaua este cunoscută ca un stimulent excelent pentru antrenament; o ceașcă plină de cafea neagră poate face ca rutina de exerciții fizice să fie și mai bună. Dar, știați că o ceașcă de cafea vă poate ajuta să slăbiți?

Da, vă poate ajuta să vă reduceți grăsimea, cu condiția să nu adăugați lapte și zahăr în ea. În schimb, trebuie să adaugi în ea un strop de suc de lămâie pentru a scăpa de kilogramele respective. Așadar, dacă vrei să slăbești, asigură-te că aduci acest amestec în ajutorul tău. Îți spunem de ce cafeaua și lămâia fac o pereche excelentă care îți ține greutatea sub control. Iată câteva beneficii ale cafelei pentru pierderea în greutate.

Cafeaua funcționează ca un stimulent, ceea ce ajută la stimularea antrenamentului la sală.

De asemenea, cuprinde compuși biologic activi, inclusiv cofeina, teobromina, teofilina și acizii clorogeni, toți cunoscuți pentru a stimula pierderea în greutate.

Cafeaua descompune celulele grase care sunt utilizate de organism sub formă de energie, ajutându-vă în continuare să pierdeți în greutate în mod eficient.

Se spune că cafeaua îmbunătățește digestia prin ameliorarea constipației și minimalizarea absorbției de zahăr. Cu toate acestea, asigurați-vă că nu beți o cantitate mare de cafea, deoarece aceasta poate inversa efectele bune.

Cofeina din cafea stimulează procesul de termo-geneză prin care corpul tău generează căldură și energie din alimentele pe care le digeri, ajutându-te astfel să arzi mai multe calorii.

Suc de lămâie pentru pierderea în greutate

Sucul de lămâie tinde să stimuleze metabolismul, motiv pentru care se spune că ar trebui să îți începi ziua bând apă cu lămâie.

Sucul de lămâie are o compoziție acidă care este capabilă să elimine materialele nedorite și toxinele din organism. În plus, promovează producția de bilă în ficat, ceea ce ajută și mai mult la digestie și detoxifiere.

Sucul de lămâie te menține hidratat și, de asemenea, promovează sațietatea, menținând în același timp un aport caloric scăzut.

Se spune că un pahar de apă cu lămâie conține doar șase calorii, ceea ce o face băutura perfectă cu puține calorii.

De ce să bei cafea cu zeamă de lămâie
Un amestec atât de cafea neagră și de suc de lămâie dimineața poate funcționa împreună pentru a arde grăsimea de pe burtă și pentru a vă ajuta să pierdeți în greutate în mod eficient. Tot ce trebuie să faci este să iei niște cafea și să adaugi apă fierbinte în ea. Adăugați o lingură de suc de lămâie și beți amestecul cald. Cel mai bun mod de a vă asigura antrenamente eficiente în sala de sport este să o beți cu o jumătate de oră înainte de a începe exercițiile fizice.

Atenție: Deși acest amestec vă poate ajuta să slăbiți, excesul de el poate anula binefacerile pe care le oferă. Prea multă cofeină în organism poate avea numeroase efecte secundare, cum ar fi dureri de cap, amețeli, greață, stomac deranjat, et al. Cel mai bine este să beți acest amestec sub supravegherea unui expert sau a unui medic.

Acest conținut, inclusiv sfaturi, oferă doar informații generice. El nu înlocuiește în niciun caz opinia medicală calificată. Consultați întotdeauna un specialist sau propriul medic pentru mai multe informații.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *