Președintele Volodimir Zelenski face un anunț de ultimă oră despre negocierile pentru pace dintre Rusia și Ucraina.

Ce susține liderul din țara vecină, dar și ce a stabilit acesta pe fondul războiului ordonat de Vladimir Putin.

Volodimir Zelenski face un anunț de ultimă oră despre negocierile dintre Rusia și Ucraina. Ce susține președintele, dar și ce a stabilit acesta în urma primelor discuții dintre cele două delegații.

Volodimir Zelenski, anunț de ultimă oră despre negocieri

Președintele Ucrainei susține că orice compromis în urma negocierilor pentru pace, care va putea duce la încheierea războiului, va fi suspus unui referendum, pentru ca oamenii din țară să stabilească ce condiții impuse de Rusia se vor accepta.

„Orice compromis în negocierile cu Rusia, menit să pună capăt conflictului, va fi supus unui referendum în Ucraina”, a mărturisit Volodimir Zelenski.

Ce s-a stabilit

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, a ținut să precizeze că poporul va decide viitorul țării, dar și dacă războiul cu Rusia se va încheia sau nu. Momentan, liderii nu au oferit informații despre rezultatele acestei runde de negocieri, iar singurul detaliu ce ne-ar putea duce cu gândul la acestea sunt cele anunțate de liderul din țara vecină.

„Poporul va trebui să se pronunțe asupra unor forme de compromis. Și ține de discuțiile noastre cu Rusia în ce vor consta aceste compromisuri”, a adăugat acesta.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *