Fenomenul de Lună Nouă din zodia Taur, care va avea loc pe 30 aprilie 2022, vine cu tot felul de deznodăminte interesante din punct de vedere sentimental.

Finalul lui aprilie aduce o Lună Nouă în zodia Taur, mai exact pe data de 30. Berbecii și Leii sunt nevoiți să ia decizii extrem de importante pentru liniștea lor sufletească.

Lună Nouă în zodia Taur pe 30 aprilie 2022
Luna Nouă ne îndeamnă să fim atenți la felul în care ne gestionăm viața privată, la lucrurile care ne fac rău din punct de vedere sentimental. Acest fenomen astrologic vine cu fețele nevăzute ale situațiilor sau oamenilor de care ne înconjurăm.

Nu ar fi de mirare să aflăm anumite lucruri nu tocmai plăcute despre cei din jur. Trebuie să învățăm să gestionăm, până la urmă, și ceea ce nu ne place.

Berbecii au de luat hotărâri în legătură cu relația în care se află ori pe care vor să o înceapă. Nativii de foc sunt puși în încurcătură mai ales în după amiaza zilei de 30 aprilie 2022.

Taurii sunt avantajați de acest fenomen. Pentru ei, totul se poate schimba în bine dacă știu pe ce buton să apese.

Gemenii își fac prieteni noi. Sunt deschiși să cunoască poveștile de viață ale celor cu care până acum nu au prea intrat în contact. Racii renunță la anumite obiceiuri. Vor să își schimbe complet stilul de viață în perioada care urmează.

Leii trebuie să se decidă în legătură cu compromisurile pe care le pot face din punct de vedere amoros. Fecioarele pornesc într-o călătorie magică, una revelatoare, una care le va răspunde multor dileme interioare.

Capricornii dau de necaz
Balanțele au lipici la bani. Luna Nouă le atenționează, totuși, să fie extrem de atente la felul în care gestionează resursele lor financiare.

Scorpionii își depășesc limitele. Îi vor lua prin surprindere pe cei din jur cu ideile lor mărețe. Săgetătorii au o perioadă de liniște, de armonizare a relațiilor cu ceilalți.

Capricornii sunt destul de tensionați. Se bagă dintr-o problemă în alta și nu mai știu cum s-o scoată la capăt. Cât despre Vărsători, ei au succes în tot ce-și propun. Peștii, în schimb, ar face bine să evite discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită. Pot ieși scântei.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *