Așa cum previziunile despre războiul din Ucraina s-au adeverit, Carmen Harra a vorbit despre variola maimuței. Iată previziunea terifiantă a clarvăzătoarei!

În urmă cu 3 luni, Carmen Harra a prezis invazia Rusie în Ucraina, iar războiul este în plină desfășurare și pare să nu fie semne de pace. De data asta, clar văzătoarea a făcut previziuni terifiante despre variola maimuței și despre un posibil război nuclear cu care omenirea s-ar putea confrunta.

Carmen Harra, previziune terifiantă despre variola maimuţei

Carmen Harra avertizează că problemele nu se vor termina prea curând, acesta fiind doar începutul. Variola maimuței pare să fie un alt ”impas” cu care populația este nevoită să se confrunte. Clarvăzătoarea nu crede că acest virus se va extinde precum Covid-ul:

„Nu văd, în viziunea mea, ca acest virus să ia proporțiile pe care le-a luat Covid-ul. În nici un caz. Dar este interesant că tot timpul apare ceva.

Cum se termină unul apare altul pe sezoane aşa, apare o altă nenorocire care tot timpul trebuie să ne ţină în tensiune, să ne sperie, să ne îngrijoreze să ne facă să ne schimbăm planurile pe care le avem şi să ieșim din normalitate.

Am intrat într-o gândire eronată colectivă. Undeva e o energie”, spune clarvăzătoarea Carmen Harra într-un interviu live difuzat pe pagina sa de socializare.

Cât despre un posibil război nuclear, Carmen Harra crede că totul este o chestiune de timp, iar pericolul este mai aproape decât credem:

„Pericolul există şi trebuie să ştim cum să ne păzim de el. Noi trăim o etapă foarte dificilă în evoluția noastră mentală, psihica psihologică.

Aici sunt problemele şi cel mai mult mă doare pentru generația asta tânără care este complet debusolată, care nu ştie pe ce drum să o apuce şi care suferă de atacuri de panică, de anxietate, de revoltă faţă de ce se întâmplă”, a mai spus Carmen Harra.

Ce este variola maimuței
Variola maimuței este o infecție virală rară, care are simptome ușoare de obicei. Oamenii bolnavi se recuperează în câteva săptămâni, potrivit Serviciului Național de Sănătate din Marea Britanie. Nu există un vaccin specific pentru această afecțiune.

Variola maimuței a fost depistată în 5 țări din Europa: Marea Britanie, Spania, Portugalia, Italia și Suedia. Primul caz european a fost confirmat pe 7 mai la o persoană care s-a întors în Anglia din Nigeria.

Experții nu se așteaptă totuși ca această formă de variolă să devină o nouă pandemie și că este puțin probabil să urmeze cursul pandemiei de coronavirus. Totuși, răspândirea pe glob provoacă îngrijorare.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *