Neti Sandu a întocmit horoscopul săptămânal pentru perioada 10 – 16 octombrie 2022. Aflați previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop săptămânal 10-16 octombrie 2022 – BERBEC
Apar lucruri noi care să vă anime speranța de mai bine pe toate planurile, că o să vă treziți cu oferte de lucru, posibil de colaborare. Si viața personală va fi presărată cu momente fericite.

Horoscop săptămânal 10-16 octombrie 2022 – TAUR
Apare o sursă de bani de explorat și o să analizați pe toate fețele situația, să vedeți dacă e în anturajul vostru să vă apucați de treabă sau nu e cazul.

Horoscop săptămânal 10-16 octombrie 2022 – GEMENI
O să fiți curtați de multă lume și o să aveți de unde să alegeți o colaborare și un grup cu care să plecați în excursie, să vă aerisiți, să vă tihnească.

Horoscop săptămânal 10-16 octombrie 2022 – RAC
Vă pregătiți de o relansare și n-o să lăsați vreun detaliu neverificat, ca să mergeți la sigur, că e o conjunctură favorizantă și e de profitat la maximum.

Horoscop săptămânal 10-16 octombrie 2022 – LEU
Vin solicitări din mai multe direcții și o să faceți față eforturilor. Totul e să nu ajungeți la oboseală, că n-o să mai dați randament bun.

Horoscop săptămânal 10-16 octombrie 2022 – FECIOARĂ
Voi vă puneți casa la punct, ar trebui și mașina să fie dusă la service, ca să vă simțiți în siguranță la volan pentru că o să vă deplasați zilele astea, aveți drumuri de făcut.

Horoscop săptămânal 10-16 octombrie 2022 – BALANȚĂ
Apar provocări și voi păreți tot timpul în formă și o să vă descurcați frumos, că sunteți mari consumatori de adrenalină, și or să se vadă și rezultatele.

Horoscop săptămânal 10-16 octombrie 2022 – SCORPION
O sa câștigați mai mulți bani, poate din afaceri particulare, colaborări și o să fie un confort financiar după o perioadă mai grea.

Horoscop săptămânal 10-16 octombrie 2022 – SĂGETĂTOR
O să dați drumul proiectelor noi, că aveți idei, inspirații, chef de treabă și sunt și oameni care or să vă ajute și totul o să meargă ușor, e o conjunctură favorabilă.

Horoscop săptămânal 10-16 octombrie 2022 – CAPRICORN
E multă treabă, ca de obicei, și la serviciu, și acasă, și vreți să mai ieșiți pe la mondenități, printre picături. Poate o să și reușiți, că aveți nevoie de un schimb de impresii.

Horoscop săptămânal 10-16 octombrie 2022 – VĂRSĂTOR
V-ați putea trezi cu colaborări, cu niște bani care stau de mult pe la alții prin cont și o să vă redresați din punct de vedere financiar și nu numai.

Horoscop săptămânal 10-16 octombrie 2022 – PEȘTI
Se observă reușite după o lungă perioadă de așteptări și eforturi, acum o să fie și o destindere, că s-au adunat cam multe și meritați și voi un respiro.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *