Veronica Stegaru a devenit celebra in Romania dupa ce a aparut la emisiunea Acces Direct cu povestea ei incalcita de dragoste.

Dupa ce serialul s-a terminat, Vulpita s-a retras in satul natal si nu a mai aparut pe sticla. Acum, femeia este de nerecunoscut si si-a schimbat complet look-ul.

Dupa spectacolul facut la televizor, Veronica Stegaru s-a intors acasa in Vaslui, iar in ultima perioada nu a mai avut nicio aparitie. Pana de curand. Vulpita si-a schimbat total look-ul, inainte de Craciun.

Veronica Stegaru a revenit pe rețelele sociale, cu o nouă schimbare de look înainte de Crăciun! Vulpița a dispărut, în adevăratul sens al cuvântului, de pe conturile ei de socializare, focusându-se, cel mai probabil, pe copiii ei și pe Viorel, soțul ei.

Înainte de sărbătorile de iarnă, Veronica a decis că are nevoie de o schimbare totală, pe care a și făcut-o până la urmă. Mai apoi, Vulpița a făcut publice imaginile cu rezultatul mult dorit.

Tânăra mămică pare foarte încântată de hotărârea luată, dar și de rezultat. Aceasta a postat pe Instagram fotografiile de mai jos, alături de mesajul: ”M-am vopsit”.

Părinții lui Viorel vor să-i scoată definitiv Veronicăi Stegaru aerele de vedetă din cap și s-o facă în sfârșit o femeie de casă. Pentru a nu mai avea parte de tot felul de tentații, Vulpița s-a văzut nevoită să renunțe la telefonul mobil.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *