Horoscopul lunii septembrie. Ce vești au astrologii pentru fiecare nativ. Universul le va aduce în cale mult noroc, odată cu apariția lunii pline în Berbec. Clipe de fericire, dar și de tristețe. Află din rândurile următoare horoscopul integral.

Lună plină în Berbec, în septembrie. Ce se întâmplă cu nativii
Berbec
Totul se va întoarce în favoarea ta. Așteptarea pentru o viață mai bună va lua sfârșit în septembrie. Se prevede abundență pe toate planurile, iar ziua de vineri, 29 septembrie 2023, va fi cea mai norocoasă pentru tine. Bucură-te de fiecare moment.

Taur
Tauri, este momentul să inspirați adânc și să căpătați încredere în forțele proprii. Jupiter vă va ajuta să înțelegeți mai bine lucrurile din viața voastră. Astrologii vă sfătuiesc și să priviți mai mult în interiorul vostru, deoarece veți descoperi că aveți idei geniale.

Gemeni
Gemenii vor fi ”loviți” de noroc pe data de 3 septembrie. Vor avea senzația că vor putea muta munții din loc pentru a realiza un lucru care li se pare imposibil acum. Vor ști exact ce, cum și când să spună ceea ce-i macină, descărcându-se de toate apăsările interioare.

Rac
Pe data de 29 septembrie norocul se va ivi și în calea Racilor. Cariera va începe să le strălucească, iar odată cu îmbunătățirea lucrurilor în plan profesional, și cele din plan personal se vor echilibra. Atenție la oamenii de care vă veți înconjura.

Leu
Leul va avea noroc tot pe data de 29 septembrie. Se prevăd lucruri bune în plan sentimental și financiar, iar nativul va trebui să aleagă între a merge la sigur pe o cale sau a risca. Trebuie să se consulte cu o persoană apropiată, astfel încât să constate beneficiile.

Fecioară
Cea mai norocoasă zi din septembrie pentru Fecioară va fi pe data de 4 septembrie. Abundența financiară se va ”năpusti” asupra ta, așa că trebuie să fii precaută la fiecare gest în parte. Evită să mai cheltuiești în exces și lucrurile vor decurge conform planurilor.

Balanță
Balanța este sfătuită să creeze o conexiune divină cu Universul. Doar așa va putea atrage și norocul. În cazul ei, situația este incertă, de aceea trebuie să facă un ”sacrificiu”. Acesta poate fi o faptă bună față de cineva căreia i-a greșit sau a da bani cuiva care chiar are nevoie.

Scorpion
Scorpionul va fi dornic să creeze o relație mai bună cu el însuși. Se simte abătut și crede că o discuție cu un specialist îl va ajuta să depășească treptat totul. Scorpionul va simți că are noroc pe data de 13 septembrie, când se va confrunta cu un episod mai puțin plăcut.

Săgetător
Săgetătorii vor avea aceeași soartă, în septembrie, ca a Scorpionilor. Ceea ce va fi diferit este faptul că nativii singuri își vor întâlni jumătatea. Se vor înfiripa sentimente profunde de dragoste și se va clădi o relație exemplu pentru cei din jur.

Capricorn
Nativul Capricorn va avea o lună frumoasă, iar pe data de 14 septembrie îi va surâde norocul. De altfel, septembrie va fi clipa când va simți că va renaște din propria cenușă și va prețui și mai mult viața. Va deveni o altfel de persoană și va reuși să-și adune în jur o mulțime de persoane sincere.

Vărsător
Vărsătorii vor întâlni o persoană care îi va ajuta să se echilibreze emoțional. Vor scăpa de toate apăsările interioare și își vor îmbunătăți viața. Pe data de 23 septembrie norocul le surâde și le va aduce mai mulți bani în portofel, așa cum și-au dorit.

Pești
Peștele va avea noroc pe data de 29 septembrie. În plan financiar lucrurile vor decurge mai mult decât minunat, iar nativul își va schimba radical viața. Peștele și-ar putea achiziționa și o locuință, dar și o mașină foarte scumpă, spre invidia multora.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *