Culiță Sterp și Vlăduța Lupău au devenit foarte cunoscuți în ultimii ani în lumea muzicii de petrecere, iar acest lucru se datorează proiectelor de succes care le-au avut de-a lungul timpului.

Prezența lor în mediul online și pe Youtube a fost foarte vizibilă, astfel că, mulți oamenii și-i doresc acum la nuntă.

Cât te costă să-i ai la nunta ta pe Culiță Sterp sau pe Vlăduța Lupău. Tarifele sunt imense

Culiță Sterp și-a făcut un renume în lumea muzicală, în ultimii ani. Astfel că, artistul a lansat piese care au distrus topurile muzicale și l-au urcat în rândul celor mai ascultați cântăreți de manele și muzică de petrecere din România. Același lucru s-a întâmplat și cu Vlăduța Lupău, care după ce a devenit cunoscută ca interpretă de muzică populară, a ales să cocheteze și cu muzica ușoară sau manele.

Amândoi sunt foarte doriți în cadrul evenimentelor personale, iar acesta este motivul pentru care sumele pe care oamenii ar trebui să le scoată din buzunare ca ei să cânte sunt foarte mari.

Iată că, pentru a-i asculta live la nunta ta, alături de invitații de la eveniment, ar trebui să scoți din buzunar între 4.000 și 5.000 de euro. Potrivit click.ro, pentru a o asculta live pe Vlăduța Lupău la nunta ta ar trebui să achiți suma de 5.000 de euro, pe când la Culiță Sterp tariful ar fi mai flexibil variind între 4-5.000 de euro.

Prima imagine cu fiul lui Culiță Sterp

Artistul a devenit tătic în urmă cu o lună și se mândrește cu băiețelul său care este foarte simpatic. Chiar dacă este discret în ceea ce privește viața personală și a ținut chipul fiului său cât mai departe de luminile reflectoarelor, acesta decis să topească inimile internauțlor cu o imagine alături de Milan.

De curând, cântărețul a publicat pe contul oficial de Instagram o poză cu una dintre cele mai importante persoane din viața lui, fiul său. Milan a venit pe lumea în urmă cu o lună, iar de atunci Culiță Sterp radiază de fericire.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *