Doliu în lumea filmului internațional.

Un cunoscut actor s-a stins din viață în urma unui accident petrecut pe pârtia de schi.

S-a lovit de un alt schior, iar impactul a fost atât de puternic încât acesta a ajuns la spital și a murit la o zi distanță.

Gaspard Ulliel a murit la 37 de ani
Potrivit presei pariziene, Gaspard Ulliel s-a lovit de un alt schior la intersecţia a două pârtii în stațiunea La Rosière. La sosirea salvatorilor, actorul era în stare de înconștiență. El a fost transportat cu elicopterul la cea mai apropiată unitate spitalicească, dar încă de la început pronosticul medicilor a fost unul rezervat. Polițiștii au deschis o anchetă și încearcă să afle cum s-a petrecut tragicul accident.

Gaspard Thomas Ulliel s-a născut la 25 noiembrie 1984 în Boulogne-Billancourt1. Era fiul lui Christine Ulliel, de profesie stilist, și al lui Serge Ulliel, designer. Și-a început cariera de actor în 1996, într-un episod din Une femme en blanc, alături de Sandrine Bonnaire, pe când era încă la facultate.

Și-a făcut studiile la școala bilingvă activă Jeannine-Manuel (EABJM) din arondismentul 15 din Paris, până la obținerea bacalaureatului la secția ES. S-a înscris apoi la Universitatea din Saint-Denis pentru studii superioare în cinematografie, dar cariera sa a luat amploare, și nu le-a mai terminat.

Gaspard Ulliel – cunoscut din serialul Marvel
Gaspard Ulliel era cunoscut publicului internațional grație participării sale în serialul Marvel Moon Knigh, difuzat pe platforma Disney. Avea o carieră impresionantă și multe planuri de viitor.
La 19 ani la apărut în „Les Égarés” de André Téchiné alături de Emmanuelle Béart. A jucat rolul unui soldat în Primul Război Mondial în producția „Un long dimanche de fiançailles” de Jean-Pierre Jeunet care i-a adus premiul César pentru „tânără speranţă” în 2005.

În 2017, a primit premiul César pentru cel mai bun actor grației interpretării sale din Numai sfârșitul lumii.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *