Mădălin Ionescu, internat în stare gravă.

Soțul Cristinei Șișcanu trece prin momente cumplite. Fostul prezentator tv a fost infectat cu noul coronavirus, iar după

mai multe zile de tratament la domiciliu, Mădălin a fost transportat de urgență la spital. Virusul i-a afectta plămânii. Cum se simte Mădălin Ionescu?

Mădălin Ionescu, internat în stare gravă. Prezentatorul tv s-a infectat cu COVID-19

Mădălin Ionescu a fost infectat cu noul coronavirus, iar după mai multe zile de tratament la domiciliu, acesta a început să se simtă din ce în ce mai rar. Astfel, soțul Cristinei Șișcanu a sunat la Ambulanță, iar paramedicii au decis să-l transporte de urgență la spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș. Deși este vaccinat cu două doze, starea prezentatorului tv s-a agravat în ultimele zile. Mădălin se luptă cu noua tulpină Omicron de aproape trei săptămâni, după ce soția sa, Cristina, cât și Petra, fiica lor, s-au infectat cu COVID-19. Din fericire, cele două au avut forme ușoare de boală.

„N-am mai postat nimic de trei săptămâni pentru că m-am infectat cu celebrul Omicron. Nu am mai răcit de 25 de ani, așa că m-a șocat destul de tare după ce familia mea s-a infectat cu Covid.

Am început să am și eu simptome. Boala a debutat furtunos, în urmă cu 20 de zile. În prima noapte am făcut aproape 39 de grade temperatură. Am luat antibiotic, antiviral și antitermice și starea s-a ameliorat cu excepția unui hârșâit ușor, care mi s-a părut o reacție alergică la un medicament”, a povestit prezentatorul într-un video publicat pe pagina lui de Facebook.

Mădălin Ionescu a aflat de la medici că are pneumonie, iar plămânii acestuia sunt afectați în proporție de 15%. Vedeta tv a urmat un tratament cu antibiotic, iar în tot acest timp a slăbit cinci kilograme. „În a opta zi m-am trezit din nou cu temperatură, mi-au revenit simptomele sub o amenințare destul de gravă. Temperatura am controlat-o la 38, am făcut perfuzii, sunt vânat încă. Trei zile am avut din nou febră ca-n perioada Delta.În a 11-a zi am ajuns la spital la Matei Balș! Mi-au făcut investigații și așa am aflat că am pneumonie! Plămânii erau afectați în proporție de 15 la sută.

Am urmat un tratament nou, cu un antibiotic special. Am slăbit 5 kg și am mai luat un virus sau o bacterie de la Petra, care a dus la inflamarea gâtului. Nu sunt refăcut”, a adăugat prezentatorul de la Metropola TV.

Cristina Șișcanu și fiica ei au avut COVID-19

În urmă cu câteva săptămâni, Cristina Șișcanu anunța că a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. De asemenea, vedeta a declarat că atât ea, cât și Mădălin și fiica lor au început să aibă simptome specifice coronavirusului. „Am avut doar temperatură într-o zi și dureri de oase, de mușchi, însă imediat ce am început să administrez tratamentul simptomele au dispărut. Sper ca peste o săptămână să scăpam. Doamne ajută!”, a transmis Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Mădălin Ionescu declara în urmă cu ceva timp că nu crede în vaccinul anti-covid19.

„Eu nu prea cred că aceste substanțe experimentale sunt vaccinuri. Sunt seruri anti-gripale, sunt niște seruri, dar nu prea sunt vaccinuri. Adică nu prea se potrivesc cu definiția vaccinului. Sunt pro-vaccinare, sunt pro-știință, am însă o situație personală, am făcut boala serului în copilărie de la niște seruri anti-gripale și pentru mine ar fi foarte complicat. Adică aș risca enorm„, declara acesta.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *