Cât cere un internaut pe o monedă de 2 euro din 2017! Toată lumea a rămas cu gura căscată!

Nu este deloc un secret faptul că pe internet poți să găsești ce îți dorești și nu numai!

Pe site-urile unde utilizatării își vând lucrurile de care nu mai au nevoie se ascunde anunțuri care mai de care mai surprinzătoare.

Ei bine, printre mobila veche, telefoane mobile sau autoturisme la mâna a doua, unii își vând banii vechi!

Suma pe care o poți lua pe o monedă de 2 euro din 2017
Pe site-urile de vânzări din România se ascund tot felul de anunțuri, unele mai tentante decât altele. Un tânăr a suprins pe toată lumea cu faptul că pe două monede de 2 euro, una din 2002 și alta din 2017 cere nici mai mult, nici mai puțin de 3.000de lei! Conform spuselor sale, cele două monezi sunt destul de rare și din Germania. Pentru cunoscători, cele două sunt adevărate obiecte de colecție.

”Funcționari germani și experți în numismatică au ales trei modele grafice diferite pentru monedele euro germane.Monedele de 1 EUR și 2 EUR prezintă vulturul, simbolul tradițional al suveranității germane, înconjurat de stelele drapelului european. Motivul a fost conceput de Heinz și Sneschana Russewa-Hoyer. Pe muchia monedei de 2 EUR apar inscripția

EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT (Unitate, dreptate și libertate) și stema reprezentând vulturul federal”, conform site-ul oficial ecb.europa.eu, care prezintă simbolistica vulturului gravat pe monede.

Bancnotele cu chipul Ecaterinei Teodoriu, vândute la prețuri colosale pe internet
Deși Banca Națională a României a pus în circulație încă de la 1 decembrie bancnotele de 20 de lei, nu toți românii au apucat să vadă cum arată în realitate prima hârtie pe care este printat chipul unei femei.

Astfel, curioșii nu au stat pe gânduri și au dat o căutare pe internet, în speranța că vor putea să cumpere la un preț rezonabil bancnota cu Ecaterina Teodoriu. Mare le-a fost mirarea, însă, atunci când au găsit zeci de anunțuri, de la deținători, care vindeau bancnota pe sume colosale. Dacă unii s-au încumetat să ceară doar 25 de lei, alții au profitat de raritatea ei și au ridicat prețul până aproape de 200 de lei. scrie wowbiz.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *