Jador și-a deschis sufletul în fața fanilor și a transmis un mesaj referitor la etnia sa, după ce a trecut printr-o situație neplăcută cu primarul din Timișoara.

Jador se numără printre cei mai iubiți și îndrăgiți artiști de la noi din țară, acesta intrând în sufletele fanilor săi prin prisma carismei, dar și a sincerității de care a dat dovadă. Cântărețul nu uită de unde a plecat, drept dovadă stând chiar povestirile sale din perioada copilăriei petrecute la țară, alături de familia sa, despre care a spus că nu a fost una tocmai ușoară.

Totodată, recent, Jador a fost sincer din nou și a vorbit despre etnia sa, asta după ce s-a iscat un scandal monstru în Timișoara, acolo unde cântărețul ar fi trebuit să susțină un concert la Filarmonica din oraș. Din acest motiv, artistul a fost vehement, transmițându-i un mesaj primarului din Timișoara, exprimându-și nemulțumirea cu privire la faptul că oficilii din oraș s-au opus unui concert de manele pe care Jador ar fi trebuit să-l susțină luna viitoare.

„Jador este foarte greu să ajungi, domnule primar”

Cu foarte puțin timp în urmă, Jador a publicat un videoclip în mediul online, acolo unde a vorbit despre scandalul care s-a iscat recent. Este vorba despre faptul că artistul ar fi trebuit să susțină un concert la Filarmonica din Timișoara luna

viitoare, însă oficialii orașului, dar și cetățenii, s-au opus acestui eveniment, iar Jador a fost extrem de deranjat,
simțindu-se discriminat, motiv pentru care i-a transmis un mesaj edilului, spunându-i că face Timișoara de râs.

„Ma doare și ma doare rău! Sunt momente când Îmi urăsc etnia suntem oameni, la fel oare? Oare eu sunt personajul negativ? Oare a greșit Dumnezeu crearea țiganilor? Oare Dumnezeu a greșit? Exista războaie
din cauza oamenilor care nu înțeleg ca și noi suntem oameni și ca nu toți suntem la fel! Și ca am învățat sa îmi depășesc condiția in zadar sunt educat in zadar? Pentru ca sunt țigan sunt: analfabet, needucat, sunt doar diferențe etice!”, a scris Jador în descriere videoclipului.

Mesajul lui Jador a fost, în special, adresat primarului din orașul Timișoara. Astfel, nemulțumit fiind pentru faptul că edilul și alți oficiali ai orașului și-au exprimat dezacordul pentru ca artistul să susțină un concert de manele la Filarmonică, cântărețul a simțit că este discrimat, mai ales pentru etnia sa.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *