Oana Sîrbu s-a pozat în brațele lui Adi Minune, iar fanii au reacționat imediat.

Oana Sîrbu a postat recent o fotografie în care apare alături de nimeni altul decât Adrian Minune. Ei bine, de aici și până la un val de reacții, unele pozitive, iar altele negative, a fost doar un pas, căci imediat ce internauții au văzut postarea artistei, aceștia au luat cu asalt secțiunea de comentarii, pentru a-și da cu părerea despre respectivele imagini în care cei doi cântăreți

Postarea de pe Facebook a Oanei Sîrbu a împărțit internetul în două tabere. Mai precis, Oana Sîrbu și Adrian Minune s-au revăzut după mai mult timp, iar de dragul revederii, aceștia s-au fotografia împreună, apoi au urcat imediat imaginile în mediul online, pentru a împărtăși cu fanii bucuria lor.

„Si MINUNE(A) s-a-ntamplat!

Bucuria revederii cu un har nemarginit!”, a scris Oana Sîrbu în descrierea imaginii cu Adrian Minune.

Ei bine, mulți dintre internauți s-au bucurat pentru cei doi amici și chiar au ținut să-i felicite în secțiunea de comentarii, aducându-le numai cuvinte de laudă, cei doi artiști fiind apreciați pentru calitățile lor: „Două voci de neegalat”, „Doi artiști frumoși”, „Sunteți minunați”, „Adrian are o voce de invidiat”.

Așadar, dacă au existat persoane care și-au arătat aprecierea față de cei doi cântăreți, alții nu au văzut deloc cu ochi buni postarea Oanei Sîrbu, internauții ținând să-și spună părerea în secțiunea de comentarii.

„Cât ai decăzut Oana, păcat!!”, „Nu pot să cred!”, „O fi, dar parcă alte așteptări aveam de la Oana Sîrbu”, „Nu mă așteptam la așa ceva,

Oana”, „Trist, dacă asta simțit”, „Oana, tu nu te respecți chiar deloc”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care Oana Sîrbu le-a primit la postarea sa.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *