Andreea Esca a spus cum a eliminat kilogramele în plus, fără să scape definitiv de un produs pe care-l îndrăgește. Declarațiile prezentatoarei de la Pro TV.

Cum a slăbit vedeta care apare pe sticlă de peste 30 de ani. La ce produs nu a renunțat celebra știristă, după ce a realizat că nu se mai simte bine în propria piele. Care este greutatea pe care o are în prezent blondina.

Cum a eliminat kilogramele în plus Andreea Esca. La ce aliment nu a renunțat știrista
Andreea Esca a fost ajutată foarte mult de un specialist în nutriție, care i-a făcut analize și i-a spus exact care sunt alimentele pe care să le consume. Cu toate acestea prezentatoarea de la Pro TV nu a renunțat la pâine.

„Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel.

Adică nu mai mănânci șnițel, care are și carne și ou și făină, sau nu mănânci carne cu cartofi. În primul rând, asta e cel mai important, că asta făceam și asta facem toți, că sunt gustoase.

Adică vrei să mănânci carne cu cartofi, nu ai chef să mănânci carne cu salată, dar dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai mănânci o porție de 200 de grame, mănânci o porție de 100 de grame, asta e tot.

Nu mai mănânci atât de mult și te obișnuiești așa”, a mărturisit Andreea Esca în urmă cu ceva vreme, notează redactia.ro.

Ce greutate are Andreea Esca la 49 de ani
Andreea Esca a apelat la un medic specialist cu care colabora deja fiica sa, Alexia Eram. Știrista de la Pro TV a vrut să scape de 5-6 kilograme care îi dădeau dureri de cap și să ajungă la o greutate în care să se simtă bine.

Celebra prezentatoare cântărește la 49 de ani în jur de 58 de kilograme. Vedeta mărturisește că nu a mai consumat dulciuri și zahăr pentru a-și atinge țelul propus.

Singurul „dulce” pe care și l-a permis Andreea Esca au fost fructele, subliniind cu această ocazie că nu poate avea un stil de viață sănătos o perioadă foarte lungă de timp.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *