Femeia care a reușit inventeze ceea ce se numește acum moda modernă, a lăsat moștenire posterității cele mai bune sfaturi. Țineți cont de acestea și viața vi se va schimba în bine.

Cele mai bune lecții de la Coco Chanel-Concentrați-vă asupra ceea ce iubiți cu adevărat

Dacă vreți să realizați ceva în viață, atunci luați exemplul celebrei Coco Chanel și concentrați-vă asupra ceea ce iubiți cu adevărat. Este o lecție pe care nu trebuie să o uitați niciodată. Întrucât spunea mereu că „Nu-mi place mâncarea, care se simte după ce ai mâncat-o”, Coco Chanel prefer cele mai simple feluri de mâncare, printe care cartofi copți sau piure de castanet și nu suporta niciodată ceapa.

Chiar dacă a fost inventatoarea celebrei rochii negre care va rămâne veșnic drept cea mai elegantă, Coco Chanel le-a spus femeilor din lume că „La modă este acea culoare, care ți se potrivește ție”. De asemenea, doamnelor, trebuie să țineți minte că lungimea puțin peste genunchi se potrivește oricărui tip de siluetă. Nu în ultimul rând, Coco ne învață că trebuie să folosim întotdeauna parfumul, iar doamnele trebuie să se parfumeze în locurile în care… vor să fie sărutate.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *