Bănel Nicoliță a vorbit despre fratele său vitreg, pe care tatăl lui l-ar fi vândut în străinătate, cu mult timp în urmă. Deși a avut un succes răsunător în fotbal, copilăria sportivului nu a fost tocmai ușoară.

Bănel Nicoliță a vorbit despre fratele vitreg care ar fi fost vândut în Cehia de tatăl lui
Mama fostului jucător de fotbal era adesea agresată de tatăl lui, care era o persoană violentă. Acesta ar fi avut o aventură cu o altă femeie, din care a rezultat un alt copil. Bărbatul și-ar fi vândut fiul în Cehia, în schimbul sumei de 300 de euro.

Părinții sportivului s-au certat adesea după ce bărbatul a plecat de acasă. Discuțiile aprinse au ajuns și la public.

Invitat în platoul emisiunii moderate de Denise Rifai, Bănel Nicoliță a fost întrebat dacă tatăl său și-a vândut, într-adevăr, copilul.

“Vreau să fiu sincer cu dumneavoastră! Răspund cu cea mai mare sinceritate, într-adevăr am aflat și eu că mai aveam un frățior vitreg și că a fost vândut în Cehia. Acum, Dumnezeu știe!”, a spus Bănel Nicoliță la Kanal D, notează wowbiz.ro.

Relația sportivului cu tatăl lui este una dificilă, după cum i-a mai dezvăluit acesta lui Denise Rifai. Bănel Nicoliță și-a ajutat întotdeauna familia, însă tatăl său l-a criticat adesea la televizor în trecut.

“Relația mea cu tata e doar: ai nevoie, te ajut, nu ai nevoie, nu te ajut! Adică am o relație mai, nu rece, când a avut nevoie am fost lângă el.

Au fost momente în care m-au criticat la televizor pentru că eu îi oferisem salariu de 20 sau 30 de milioane de lună și el se ducea să mă vândă pentru 200 de euro.

Acum, dacă tot o faci, fă-o și tu pentru 5.000 de euro. Dacă eu îți ofer un salariu lunar, tu nu mă vinde la televiziuni pentru doi lei.”, a mai dezvăluit fostul jucător de fotbal.

“Pentru familie am trecut peste multe”
În ciuda faptului că nu a avut o copilărie ușoară din cauza tatălui, Bănel Nicoliță își iubește familia și i-a ajutat întotdeauna pe cei care i-au dat viață.

Fostul fotbalist a mai spus că niciodată nu ar fi avut succes dacă nu era tatăl său.

“Pentru familie am trecut peste multe. Acum, tata îmi e tată indiferent de situație pentru că el mi-a dat viață și datorită lui sunt eu aici, în emisiunea dumneavoastră.

Dacă nu era el, nu eram nici eu, dar celelalte probleme cu mama, sunt problemele lor pentru că nici mie nu mi-ar plăcea să se bage cineva în căsnicia mea.”, a mai spus el.

Tatăl său a plecat de acasă în 2005, atunci fostul fotbalist avea doar 20 de ani. Sportivul a recunoscut că i-a fost foarte greu să devină stâlpul familiei la acea vârstă.

În plus, acesta își ajuta familia cu bani încă de la 15 ani, atunci când a început să joace fotbal la Brăila. Bănel Nicoliță nu regretă faptul că a făcut întotdeauna tot ce a putut pentru familie.

“Nu exista săptămână în care să nu ajung acasă la ei, pentru că tata a plecat și ne-a fost foarte greu. Eu eram singurul om care aducea bani.

Nu am văzut-o ca pe un lucru negativ, până la urmă m-a ambiționat și pe mine așa că nu puteam să las familia în spate.”, a mai spus acesta.

Bănel Nicoliță este tatăl a două fetițe de 9 și 7 ani. Sportivul le iubește foarte mult și este mândru de ele. Deși a divorțat de Cristina, mama fetelor lui, a rămas în relații bune cu aceasta.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *