Alege unul din aceste hoteluri ce fac cinste bizarului și ei se asigură că nu vei uita călătoria respectivă nici în următoarele două vieți.

Lion Sands – Africa de Sud
In Africa de Sud, langa Kruger National Park si de-a lungul Sabie River se afla Lion Sands , un resort exotic absolut spectaculos. Un loc palpitant in aer liber, descoperit complet, de la inaltimea caruia poti observa leii, elefantii si alte animale care traiesc in aceasta rezervatie naturala.

 

Marina Bay Sands – Singapore
Acest hotel emblematic oferă cea mai mare piscină infinită pe acoperiș din lume, 20 de localuri unde se poate lua masa și un cazinou de clasă mondială. Marina Bay este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de panorama oraşului, grădini botanice și străzi curate.

 

The Caves Resort – Jamaica
Construit in interiorul stancilor calcaroase de pe coasta Jamaicai, hotelul te va face sa te simti privilegiat si foarte aproape de apele Oceanului Atlantic. Peretii de stanca sunt un adevarat muzeu al vietatilor marine fosilizate de mii de ani.

 

Taj Lake Palace – India
Situat în mijlocul Lacului Pichola, Taj Lake Palace este construit în anul 1746, având elemente din marmură și o arhitectură maiestuoasă. Oaspeții pot admira vederea impresionantă la palatul orașului, dealurile Aravalli și Machla Magra, precum și la Jag Mandir.

 

 

Hydropolis – Dubai
Hotel Hydropolis Dubai, primul hotel subacvatic din lume. Hotelul Hydropolis reproduce organismul uman intr-un design arhitectural. Exista o analogie directa intre arhitectura complexului si fiziologia umana. Forma generala este a cifrei opt inscrisa intr-un cerc. Spatiile ramase in structura sunt folosite ca zone functionale cum ar fi restaurante, baruri, sali de conferinte si unele apartamente tematice.

 


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *