Autoritățile din Spania au anunțat că mai multe plaje din El Rosario, Insulele Tenerife, se vor deschide, însă accesul se va face doar pe bază de programare online, urmând să fie respectate și regulile de distanțare socială.

Potrivit unui comunicat publicat pe site-ul municipalității din El Rosario, persoanele care doresc să meargă pe plajele din oraș trebuie să facă programare online, în trei intervale de timp, începând cu data de 25 mai.

În plus, numărul celor care pot face plajă este redus considerabil. Astfel de la 4-5000 de persoane, cât ar fi fost capacitatea acestora, va fi permis accesul pentru doar 686 de persoane, pentru a se respecta disntanțarea socială.

Pentru a asigura dezinfectarea și curățenia locurilor, consilierii locali au stabilit ca zonele să fie eliberate între 10.00-11.00 și 14.00-15.00.Capacitatea va fi mult redusă, de la 4.000 – 5.000 de persoane zilnic la 686, pentru a se păstra distanțarea socială.

În El Rosario nu vom permite imagini ca cele pe care le-am văzut la televizor, de pe plajele din Barcelona, de exemplu. Trebuie să fim conștienți că nu am învins coronavirusul și nu vom face acest lucru până când nu va exista un vaccin. Un al doilea val de infectări ar fi devastator, atât din punct de vedere economic, cât și, cel mai important, din punct de vedere al sănătății. Dacă nu ne comportăm responsabil și civil, viața oamenilor este în joc ”, a declarat primarul din El Rosario.
Sursa stirile protv.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *