FANATIK vine cu o știre de ultimă oră în ceea ce o privește pe solista Irina Loghin, care este internată la Matei Balș, împreună cu soțul, fiul și soția acestuia.

Cântăreața este singura din familie care a ieșit negativă la primul test de COVID, însă nu același lucru îl putem spune și despre familia vedetei.

La scurt timp după ce am aflat nefericita veste, artista a făcut declarații pe marginea subiectului.

Irina Loghin și familia, la Matei Balș, după testarrea pentru COVID-19
„ Am venit să fac toate analizele pentru că soţul meu a ieşit cu coronavirus, asimptomatic. A fost Ciprian cu el pe la mare şi acum indiferent cum o să iasă, sunt asimptomatică sigur. Am miros, nu tuşesc, nu am febră, am poftă de mancare. Vreau să mă asigur să fac investigaţiile la spital care trebuie.”, a declarat Irina Loghin.

„ Chiar testele care au ieșit, am aflat că trebuie să faci 2-3 teste, este ceva o neînţelegere între toate testele, mulțumesc lui Dumnezeu mă simt bine, am poftă de mâncare nu am probleme şi e bine că am venit și eu. Îmi vine să ies pe geam să plec că nu-mi place să stau închisă, e un parc aşa frumos în curtea spitalului. Felicitări pentru spital. E ordine şi curăţenie eu credeam că e îngăleală, este ordine ordine, parcă nu sunt internaţi oameni pe aici.”, a declarat Irina Loghin, la România tv.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *