Senatoarea Diana Şoşoacă a fost exclusă din Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), potrivit unor surse politice. Șoșoacă a refuzat să colaboreze cu colegii din AUR și a lansat și un atac la adresa unuia dintre lideri, după excludere.

”Culmea este ca si reprezentantul AUR in Biroul Permanent, Senatorul Sorin Lavric, a solicitat sa mi se închidă microfonul! Misoginism sau „politically correct”?”, e mesajul Dianei Șoșoacă cu trimitere la momentul în care erau prezentate cazurile de efecte adverse ale vaccinurilor Covid-19 în plenul Senatului.

Deputatul AUR Dan Tănase a confirmat, miercuri, excluderea din partid a senatoarei Diana Șoșoacă.
ADVERTISING

„Da, din păcate vă confirm. Nu pot să zic că este o veste foarte bună, dar din păcate dna Șoșoacă nu a înțeles care sunt regulile jocului când este demnitar al statului român. Dna Șoșoacă înțeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei, poate e mai bine așa. Un senator nu are ce căuta la o paranghelie cu lăutari și să transmită live pe FB, este incompatibil cu statutul de senator AUR. Nu sunt bucuros, nu mă bucură”, a declarat Dan Tănasă, la Antena 3.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *