Nelu Ploieșteanu va fi condus pe ultimul drum, fiicele regretatului artist fiind surprinse la INML. Rudele lăutarului au pregătit toate cele necesare pentru înmormântarea cântărețului, care s-a stins la vârsta de 71 de ani, vineri, 2 aprilie.

UPDATE ORA 11:08. Mașina cu trupul neînsuflețit al regretatului artist a ajuns în curtea casei lui Nelu Ploieșteanu. A fost o dorință a familiei.

Sicriu Nelu Ploiesteanu
Familia lui Nelu Ploieșteanu este distrusă de durere. Sursă foto: Captură Antena 3
Se pare, conform Antena 3, că rudele lăutarului au încercat să îl contacteze inclusiv pe Ludovic Orban, pentru a primi permisiunea unei înmormântări așa cum se cuvine.

Mașina cu trupul neînsuflețit a fost adusă în curtea casei lui Nelu Ploieșteanu. Sursă foto: Captură Antena 3
UPDATE ORA 10:20. Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Nelu Ploieșteanu a fost urcat în mașina mortuară, care a plecat acum spre cimitir. Fetele solistului au pus tabloul în autoturism plângând în hohote pentru pierderea suferită.

„Tăticule! Tată! Tatăl meu! Tăticul meu! Tatăl meu!”, strigă cu durere în glas una dintre fiicele artistului.

Conform spynews.ro, fiicele solistului au ajuns în urmă cu foarte puțin timp la INML pentru a ridica trupul neînsuflețit al artistului care a murit din cauza infectării cu noul tip de coronavirus. Înmormântarea va avea loc astăzi, miercuri, 7 aprilie.

Răpuse de durere și cu un tablou la îndemână, fiicele lui Nelu Ploieșteanu au intrat în institut, după ce în ultimele zile au așteptat cu sufletul la gură să vadă dacă regretatul lor tată mai avea virusul din China în organism în clipa în care a murit.

Nelu Ploieșteanu, înmormântare. Rudele au pregătit cele necesare
Un raport IML arată că rezultatul testului Covid-19 a confirmat că Nelu Ploieșteanu era infectat cu SARS-Cov-2 în clipa în care a pierdut lupta cu viața. Asta înseamnă că lăutarul nu va avea parte de o înmormântare creștinească, sicriul cu trupul neînsuflețit fiind sigilat.

Rudele cântărețului de muzică lăutărească nu vor avea posibilitatea să-și ia rămas bun de la cel care a fost artistul Nelu Ploieșteanu. Vedeta va fi condusă pe ultimul drum în cerc restrâns, cu toate normele covid în vigoare.

Așadar, solistul va fi îngropat având alături un număr mic de persoane, din care vor face parte rudele și prietenii apropiații. Lăutarul va fi înmormântat miercuri, 7 aprilie, chiar lângă unicul său fiu, Mihăiță, care a murit la 32 de ani.

Nelu Ploieșteanu își va dormi somnul de veci alături de băiatul său, care a decedat în 2018, după ce o viață întreagă a stat paralizat la pat. Regretatul artist va fi înmormântat la cimitirul Străulești 2, în prezența a maxim 20 de persoane, după cum prevede protocolul.

„Nea Nelu nu va fi înmormântat ca un câine, nu există așa ceva, să-l duci la cimitir în momentul în care îl iei de la IML. Are dreptul la o slujbă. Soția lui e acasă, se simte foarte rău. Nu este dispărută. Este distrusă de durere, e pe pastile.

Cât despre înmormântare, se va organiza mâine. Legea nu permite priveghi, deși s-a dorit asta. Nu se poate! Există o revoltă a familiei! Familia crede că nu mai avea Covid! Familia se va supune legilor acestei țări”, a declarat jurnalista Mara Bănică, la Antena 3.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *