Multi s-au crucit cand au vazut cum arata casa in care locuiesc Adriana Iliescu si fiica ei, Eliza.

Acum fetita s-a transformat intr-o adevarata domnisoara, insa conditiile in care a crescut alaturi de cea mai batrana mama nu s-au imbunatatit prea mult, de-a lungul anilor.

Adriana Iliescu a nascut atunci cand avea 67 de ani, iar Eliza Maria are acum 16 ani. Fata este eleva la un liceu din Bucuresti, insa traieste in niste conditii care i-au ingrozit pe multi. Adriana Iliescu sustine ca ii ofera fiicei sale un trai cat mai decent cu putinta, dar asta tinand cont de veniturile modeste ale familiei.

Cum arata casa in care locuiesc Adriana Iliescu si fiica ei, Eliza
Locuinta acestora se afla in Drumul Taberei si este una cel putin saracacioasa, conform Redactia.ro. Se pare ca cea mai batrana mama nu a reusit sa o renoveze pentru ca nu ar avea suficienti bani. Mama Elizei abia reuseste sa faca fata cheltuielilor de zi cu zi.

„Daca nu apare vreo boala, eu cred ca Dumnezeu ma va tine sa imi vad copila bine. Iar daca totusi ceva se intampla, eu ii las mostenire doua apartamente si o las in grija doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea in vitro si care este si nasul fetitei”, a declarat Adriana Iliescu.

„Comparativ cu a altora, pensia mea este frumusica. Am o pensie de aproape 2000 de lei. Nu sunt multi bani pentru doua persoane, dar nici putini. Daca chibzuim acesti bani foarte bine, ne ajung si, Slava Domnului, ne descurcam!


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *