Anamaria Prodan, despre un alt copil. Este una dintre cele mai puternice femei de afaceri din România, iar de curând a primit premiul „cea mai puternică personalitate feminină a României cu rezultate remarcabile într-o lume a bărbaţilor”. Recent, vedeta a declarat că și-ar dori să mai aibă un copil.

Anamaria Prodan, despre un alt copil. Impresara, mai sinceră ca niciodată
Anamaria Prodan, despre un alt copil. Soția lui Laurențiu Reghecampf a demonstrat că știe să se impună într-un domeniu guvernat de bărbați. Încă de când a intrat în fotbalul românesc, vedeta nu s-a lăsat inntimidată de faptul că a fost înconjurată mereu de bărbați și și-a văzut de drumul ei. Deși s-a zvonit că divorțează de Reghe, Anamaria a negat de fiecare dată aceste zvonuri,iar acum se gândește mult mai mult la familie și la cei dragi. Anamaria Prodan susține că are în continuare o familie unită, care reprezintă adevărata bogăție a unui om. În cadrul unui interviu realizat în emisiunea „Fiță cu Adiță”, de pe calul de Youtube, impresara a povestit detalii impresionante din viața personală.

Vedeta nu exclude să devină mamă din nou, în viitorul apropiat. „Bogăția nu înseamnă Ferrari, case, mașini. Bogăția este ce ai tu, copii superbi, familie, omenie. Ajungi la vârsta asta, ok, ai astea pentru că muncești, dar nimic nu se compară. Adevărata bogăție sunt copiii și familia.”, a precizat Anamaria Prodan.

Anamaria a declarat vrea să fie independentă financiar și nu concepe să fie la mâna unui bărbat, din punct de vedere financiar. Celebra afaceristă le sfătuiește pe fetele din ziua de astăzi să nu depindă de bărbatul de lângă ele. „Știi ce le sfătuiesc pe fetele din ziua de azi? Să facă ceva în viață, că dacă stai întinsă în pat toată viața, poate păcălești un fraier, dar până la urmă se trezește.Eu nu aș putea în viața asta să stau la mâna unui bărbat, să-i cer bani de tampoane. Mi se pare jenant să nu faci nimic. Trebuie să aibă o bază, o educație, ambiție, să-ți spună lumea pe nume. Trebuie să lași o urmă. Eu cred că în viața mea am lăsat o urmă adâncă.”, a declarat celebra impresară.

Anamaria Prodan nu exclude posibilitatea să devină mamă din nou
Fiica Ionelei Prodan și-a construit o familie minunată alături de Reghecampf. Cei doi au un copil împreună, pe Bebeto, iar vedeta tv are două fete din prima căsnicie. De asemenea, antrenorul are un băiat din prima căsătorie. În ultimii ani, Ana și Reghe și-au ținut cei patru copiii laolaltă, pentru a crește împreună. În vârstă de 48 de ani, Anamaria Prodan nu exclude posibilitatea să devină mamă din nou.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *