Iubita lui Laurențiu Reghecampf a făcut prima declarație de când s-a aflat că ea și antrenorul trăiesc o poveste de iubire.

Corina a confirmat că este însărcinată și a precizat că își dorește ca totul să decurgă bine cu această sarcină.

Tânăra a ținut să precizeze că nu postează mesaje legate de ea și Reghe, pentru că îi place să fie discretă, cum este și el.

Ce o deranjează pe iubita lui Reghecampf
Corina Caciuc, tânăra care îi va dărui un copil lui Laurențiu Reghecampf a declarat pentru Cancan că vrea să-și trăiască relația în discreție, departe de ochii și urechile curioșilor. E spune că pe rețelele de socializare au apărut mai multe conturi cu numele ei, inițiate de persoane care i-au furat identitatea și fac tot felul de postări.

Iubita lui Reghe a precizat că ea are un singur cont de Instagram și acela este privat. Corina a mai spus că nu și-a făcut niciodată un scop din aparițiile în spațiul public și că tot ce o interesează sunt Laurențiu și sarcina.

Eu nu postez mesaje legate de mine și de Laurențiu, întrucât îmi place să fiu discretă, așa cum e și Laur. Nicio poveste de iubire nu este zgomotoasă, nu se poartă pe rețelele sociale, ci în liniște. Atât cât se poate, desigur, având în vedere notorietatea de care beneficiază Laurențiu, a declarat Corina Caciuc pentru CANCAN.

Iubita lui Laurențiu Reghecampf, mesaj de amenințare pentru cei care îi fură identitatea
Corina a declarat că mai multe persoane i-au creat conturi false pe rețelele de socializare unde postează mesaje fabricate care nu îi aparțin. Iubita lui Reghe le-a transmis să-și schimbe preocupările și le-a atenționat că a luat legătura cu o casă de avocatură și va depune demersuri pe cale legală pentru a-și apăra onoarea.

Cu privire la relația dintre ea și Laurențiu Reghecampf, tânăra a precizat că nicio poveste de iubire nu este zgomotoasă, și nu se poartă pe rețelele sociale, ci în liniște.

În declarația ei, Corina Caciuc nu a făcut nicio referire la Anamaria Prodan, sau la divorțul dintre impresara de fotbal și Laurențiu Reghecampf. Pe de altă parte, nici Anamaria, în declarația oficială a familiei ei, nu a pomenit despre iubita lui Reghe, ci doar a subliniat că l-a iertat și îl susține în orice alegere va lua.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *